Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident pe Bulevard, zona Radu Stanian. Un BMW-uri s-a facut praf

Publicat:

Un accident de circulatie s-a produs vineri, in jurul orei 17, pe , in zona statuii lui .

Potrivit martorilor, un autoturism care a iesit dinspre in Bulevard fara sa acorde prioritate a fost evitat in ultima clipa de un sofer, acesta din urma pierzand controlul volanului. Acesta se afla la volanul unui BMW decapotabil, cu numere de Valcea, care a fost grav avariat dupa ce s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

Soferul care nu a acordat prioritate si-a continuat drumul, insa cel mai probabil, acesta va fi cautat de politisti…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoferul beat care a ucis in accident un om, iar un copil a fost ranit, retinut

21:56, 20.04.2024 - Un sofer care a urcat beat la volan si care a fost implicat intr-un accident in urma caruia un om a murit, iar alti doi, intre care un copil, au fost raniti, a fost retinut. El este acuzat de ucidere din culpa si, conform noilor prevederi legislative, daca va fi gasit vinovat va fi condamnat la inchisoare…

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

(foto) Un motociclist a decedat, dupa ce a fost lovit de un microbuz, la Dubasari: Șoferul autoturismului, spitalizat

15:55, 24.03.2024 - Accident cumplit in stanga Nistrului. Un motociclist a decedat, dupa ce a fost lovit de un microbuz, pe o strada din Dubasari. Potrivit așa-zisului minister de Interne din regiune, impactul a avut loc pe 23 martie curent.

(VIDEO) Parfumuri contrafacute, de peste 1.500.000 euro, confiscate la frontiera

12:05, 08.03.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au descoperit, intr-o autoutilitara, parfumuri in valoare de aproximativ 1.500.000  euro. Acestea erau contrafacute și inscriptionate cu numele unor marci cunoscute. Ieri, o echipa operativa din cadrul Garzii de Coasta, aflata in zona de competența…

Proiect privind anularea pe viata a permisului, daca soferul a provocat un accident cu victime - adoptat tacit in Senat

20:15, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

Accident la ieșirea din Buzau | O victima

12:25, 05.02.2024 - IPJ Buzau informeaza ca traficul se desfașoara dirijat pe DN2E85, la ieșirea din municipiul Buzau spre Spataru, din cauza unui accident rutier. Se pare ca in eveniment este implicata o autoutilitara. Șoferul este evaluat medical. Vom reveni cu amanunte.

Accident dramatic in Valcea! Doi tineri, de 17 și 23 de ani, au murit / FOTO

10:10, 02.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in județul Valcea, unde doi tineri cu varstele de 17 și 23 de ani și-au pierdut viața in urma unui accident dramatic. Incidentul tragic s-a produs in localitatea Dragașani.


Ce parere ai despre aceasta stire?