Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident MORTAL în Brăila - Mașină spulberată de un camion, care nu a dat prioritate

Publicat:

Un barbat de 43 de ani a murit in urma unui accident rutier produs vineri, pe un drum național din județul Braila. Victima se afla la volanul mașinii in momentul in care a fost lovita in plin de un camion care nu a dat prioritate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor braileni, accidentul a fost provocat de un barbat de 37 de ani care conducea un camion pe DN 23, dinspre Braila catre localitatea Muchea.

Absent de la dezbateri, iese la rampa - Ce face președintele in ultima zi de campanie

Intr-o intersecție, acesta a virat la stanga pentru…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal pentru un roman in Italia. S-a izbit cu mașina de un camion care venea din sens opus

21:50, 17.04.2024 - Ionel Ververeș, un muncitor roman in varsta de 56 de ani, care era rezident in localitatea italiana Mezzolombardo din provincia autonoma Trento, și-a pierdut viața intr-un grav accident rutier petrecut astazi, 17 aprilie 2024, pe drumul provincial 235 din zona Interporto, Trento. Ciocnirea frontala…

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

Biciclist care circula pe marginea drumului, accident mortal de o masina

16:35, 06.03.2024 - Un biciclist care circula pe marginea drumului a fost lovit mortal de o masina. Accidentul s-a petrecut miercuri dimineata pe DN 6, intre localitatile Sandra si Biled. Un echipaj medical si unul de politisti au ajuns de urgenta la locul accidentului. Din pacate, salvatorii nu au mai putut decat sa declare…

A intrat cu mașina intr-un cap de pod pe strada Soarelui. Șoferul a ajuns la spital

09:06, 16.02.2024 - Pompierii militari au intervenit in aceasta dimineața la un accident rutier produs pe strada Soarelui din Bistrița. Un barbat a intrat cu mașina intr-un cap de pod. Acesta a ajuns la spital. Un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit in aceasta…

Un barbat de 73 ani din Cluj, accidentat de o mașina, la Calimanești

12:40, 14.02.2024 - Astazi, 14 februarie a.c., polițiștii Poliției orașului Calimanești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier in orașul Calimanești, soldat cu ranirea unei persoane. Din verificarile preliminare efectuate de politiștii ajunși la fața locului, s-a stabilit faptul ca, un barbat de…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Traversatul strazii neregulamentar a mai facut o victima. Pieton de 75 de ani lovit mortal de o mașina

15:10, 09.02.2024 - Un incident similar cu cel petrecut, joi dimineata, in cartierul clujean Maraști, s-a produs, vineri, in Sighetu Marmatiei, județul Maramureș. Un pieton de 75 de ani a murit lovit de o mașina.

Imagini socante cu un barbat care si-a lovit intentionat vecinul cu masina. Victima era cu copilul la plimbare VIDEO

16:55, 31.01.2024 - Un barbat din satul bihorean Surduc și-a lovit intenționat cu mașina un vecin care isi plimba copilul de doi ani in spinare. Incidentul șocant a avut loc luni dupa-amiaza, fiind surprins de camerele de supraveghere din zona. Acum, autorul faptei a ajuns in Arestul Politiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?