Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal în Bariera Traian. Un bărbat dintr-un sat din judeţul Galaţi a fost strivit de un camion

Publicat:

Potrivit politistilor, victima avea 87 de ani si a incercat sa traverseze strada printr-un loc nepermis si fara sa se asigure. Soferul autocamionului nu consumase alcool si nu a incalcat nicio regula de circulatie, insa tot va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grav accident in județul Galați. A intervenit elicopterul SMURD pentru a prelua de urgența un barbat

18:30, 12.04.2024 - Intr-o localitate din județul Galați, s-a produs un accident rutier grav. Un camion s-a rasturnat, cauzand scurgeri de combustibil. Un barbat a fost evacuat de un elicopter SMURD, in timp ce o femeie a fost transportata la spital cu o ambulanța.

UN ACCIDENT TRAGIC Barbat strivit de copac in timp ce incerca sa-l taie

12:00, 02.04.2024 - In urma acestui incident, s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar autoritațile efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii tragicului eveniment The post UN ACCIDENT TRAGIC Barbat strivit de copac in timp ce incerca sa-l taie first appeared on Informatia…

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:05, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ACCIDENT MORTAL in judetul Cluj: Impact intre o autoutilitara și un autocamion / Barbat cu leziuni incompatibile cu viața, altul incarcerat, inconstient

09:21, 02.02.2024 - Un accident extrem de grav a avut loc in dimineata de vineri, 2 februarie, pe DN1 in judetul Cluj, intre localitațile Huedin și Poieni. Trafic blocat complet pentru interventia salvatorilor. 


Ce parere ai despre aceasta stire?