Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident îngrozitor pe DN 1: Un BMW a luat foc, după ce s-a lovit cu un TIR. Trei persoane au murit carbonizate

Publicat:

Un BMW inmatriculat in Bihor a luat foc, dupa ce s-a lovit de un autotren. Din primele informatii, cele trei persoane care se aflau in autoturism nu au putut sa iasa dintre fiarele contorsionate si au murit carbonizate.

Se pare ca soferul TIR-ului ar fi intrat pe contrasens si, astfel, s-a lovit frontal cu autoturismul.

Din pricina impactului violent, a izbucnit un incendiu care a cuprins rapid atat masina, cat si autocamionul. 

La ora transmiterii acestei știri, 00.30, incendiul a fost lichidat, dar drumul este blocat pe ambele sensuri de mers. 

 

„In timp…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

Doi tineri au murit dupa ce mașina in care se aflau a lovit un autoturism staționat și un stalp

10:25, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Doua persoane au murit in accident pe șoseaua Cluj-Oradea, un camion s-a rasturnat, circulația a fost blocata

11:25, 02.02.2024 - Un grav accident de circulație, in urma caruia doua persoane și-au pierdut viața, s-a produs vineri dimineața in jurul orei 9 pe șoseaua Cluj-Napoca – Oradea, intre localitațile Huedin și Bologa. Din cercetarile efectuate la fața locului, polițiștii au constatat ca o autoutilitara, condusa din direcția…

Patru persoane ranite intr-un accident pe DN 14, intre Sura Mare si Slimnic

21:45, 31.01.2024 - Patru persoane, printre care si un minor in varsta de sase ani, au fost ranite intr-un accident produs miercuri seara, pe DN 14, intre localitatile Sura Mare si Slimnic, dupa ce autoturismul condus de un sofer din Dolj a derapat si s-a rasturnat in afara carosabilului, potrivit Agerpres.Potrivit…

Accident cu trei persoane incarcerate, in Timiș. Una dintre ele a murit

11:06, 27.01.2024 - Accident produs sambata dimineața, pe DN 68A, in localitatea timișeana Coșava. Trei persoane au ramas incarcerate in urma impactului dintre o autoutilitara și un tir. Șoferul autoutilitarei a murit.

Accident cu trei persoane incarcerate, la Coșava. Una dintre ele a murit

10:26, 27.01.2024 - Accident produs sambata dimineața, pe DN 68A, in localitatea timișeana Coșava. Trei persoane au ramas incarcerate in urma impactului dintre o autoutilitara și un tir. Șoferul autoutilitarei a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?