Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în centrul Capitalei: Un automobil s-a ciocnit cu un troleibuz (FOTO)

Publicat:

Zi cu ghinion pentru parcul de troleibuze din Capitala. Un automobil s-a ciocnit cu un troleibuz de pe ruta 22. Coliziunea s-a produs la intersectia strazii Armeneasca cu bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. Imaginile au fost postate de catre un internaut pe Facebook.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Primul weekend cu „Strazi Deschise” din 2024, in Capitala. Nicușor Dan: De saptamana viitoare, cel mai mare eveniment out-door va avea loc și in sectoare”,

19:20, 06.04.2024 - Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat cu entuziasm pe pagina sa de Facebook, noua ediție a unui eveniment de amploare, care promite sa anime strazile orașului: „Strazi Deschise - Promenada Urbana”.

„Ocoliți zona”: Traficul rutier, suspendat pentru o saptamana, pe un tronson de pe o strada din centrul capitalei

21:45, 01.04.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in perioada 2 aprilie – 8 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins intre strazile Bulgara și Armeneasca.

Circulația rutiera este interzisa in centrul capitalei

09:00, 22.03.2024 - Circulația rutiera pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant – strada Ciuflea – bulevardul Dacia – Traian – strada Grenoble – Drumul Bacioiului – șoseaua M3 va fi sistata vineri, 22 martie, in intervalul orelor 9:00 – 12:00 . Restricțiile de circulație au loc in contextul desfașurarii unui maraton, anunța…

Primarul Sectorului 3, Robert Negoița: „N-am nimic de imparțit cu primarul general”. Sunt lucrari „utile, necesare”

21:40, 18.03.2024 - Primarul Sectorului 3, Robert Negoița, face o serie de precizari dupa incidentul care a avut loc, luni, in sectorul condus de el, cand Poliția Locala a Municipiului București a incercat sa opreasca lucrarile de largire a Caii Dudești. „N-am nimic de imparțit cu primarul general”, spune Negoița, care…

Firea forțeaza pe toate caile obținerea candidaturii la Capitala

16:06, 10.03.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a anuntat ca a primit sprijinul organizatiilor femeilor social-democrate din Bucuresti pentru candidatura la functia de primar general al Capitalei, sustinand ca bucurestenii stiu ca orice candidat din partea PNL este „parte a politicii administrative dezastruoase”…

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.


Ce parere ai despre aceasta stire?