Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav. Patru victime. Un tanar si un copil de patru ani au murit. Masina distrusa in totalitate (galerie foto)

Publicat:

Un grav accident a avut loc aseara, in judetul Valcea, pe DJ 676C, in localitatea Popesti, care apartine de comuna Tetoiu.Doua dintre cel patru victime aflate in autoturismul implicat in tragicul eveniment ruiter si au pierdut viata, dupa ce autovehiculul a intrat, din cauze necunoscute, intr un cap de pod, si s a rasturnat.Un copil de patru ani si un adolescent de 19 ani, au murit imediat in urma impactului, iar pentru o alta persoana a fost solicitat elicopterul SMURD, dupa ce victimele au fos ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Accident mortal in judetul Olt! Un tanar de 22 de ani a murit, dupa ce a incercat sa evite o masina care iesea dintr-o benzinarie / FOTO

08:50, 30.01.2024 - Un accident teribil a avut loc, marți dimineața, in județul Olt. Un tanar in varsta de 22 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a fost spulberat de un sofer in varsta de 74 de ani care nu a acordat prioritate.

Accident mortal in Valcea. Un tanar de 23 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un camion / FOTO

11:10, 22.01.2024 - Accident ingrozitor in Valcea. Un tanar de 23 de ani a fost scos mort de sub fiarele mașinii, dupa ce a intrat intr-un TIR. Medicii au incercat sa ii salveze viața, insa fara succes. Tanarul a suferit rani foarte grave, incompatibile cu viața. Atat mașina, cat și camionul au fost distruse.


Ce parere ai despre aceasta stire?