Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav la Briceni. Doi oameni au murit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent într-un copac

Publicat:

Accident grav in raionul Briceni. Doi oameni au murit, iar alte doua persoane au fost transportate la spital, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent intr-un copacImpactul a avut loc intre satele Cotiujeni și Larga.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O șoferița de 19 ani a murit, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac, la Hincești: Care ar fi motivul accidentului

09:50, 24.04.2024 - O șoferița de 19 ani a decedat, dupa ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac de pe acostament. Tragicul accident s-a produs aseara, 23 aprilie, intre localitațile Pereni și Pașcani.

Un șofer, scos dintre fiare de salvatori dupa ce a intrat violent cu autocamionul intr-o alta mașina, apoi a zburat intr-un copac, la Briceni

10:35, 27.03.2024 - Un grav accident rutier s-a produs ieri, 26 martie, in localitatea Larga din Briceni. Un șofer de 43 de ani din municipiul Chișinau a fost scos dintre fiare de salvatori, dupa ce a intrat violent cu autocamionul intr-o alta mașina, conform IGSU.

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.


Ce parere ai despre aceasta stire?