Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în India. Un autobuz cu nuntaşi a căzut de pe un pod într-un râu. Cel puţin 28 de oameni au murit

Publicat:

Soferul unui autobuz, care transporta nuntasi, a pierdut controlul asupra vehiculului in momentul in care se afla pe un pod, iar autobuzul a cazut intr-un rau de la inaltimea de opt metri.

"In autocar erau in jur de 60 de persoane, majoritatea femei si copii", a declarat un reprezentant al Politiei locale, citat de AFP. 

Echipele de salvare au intervenit pentru salvarea victimelor. Si pompierii au mers sa ajute la scoaterea supravietuitorilor. Oficialii se asteapta ca numarul mortilor sa mai creasca. 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident terifiant in Braila! Un tanar de 25 de ani a murit in brațele medicilor, in timp ce incercau sa il salveze

10:05, 16.04.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, in urma cu doar o zi, in Braila! Un tanar s-a stins din viața in brațele medicilor, in timp ce incercau sa ii salveze viața. Acesta a intrat cu camioneta pe care o conducea pe contrasens, iar impactul cu o autoutilitara l-a costat viața. Șoferul de 25 de ani nu a mai…

FOTO | Carnagiu pe șosea: 45 de persoane au murit dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod

22:25, 28.03.2024 - In total 45 de persoane, aproape toti pasagerii unui autobuz, au murit joi in Africa de Sud, intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri inaltime, si s-a zdrobit pe fundul unei rape, relateaza AFP. ”Accidentul, implicand un autobuz de transport…

Luptatori ruși pro-Ucraina duc batalii grele cu armata rusa pe teritoriu rus, la Kursk și Belgorod. Cel puțin doi oameni au murit

14:05, 14.03.2024 - Lupte intense erau in desfasurare, joi, in regiunea ruseasca Kursk intre fortele armate ruse si combatanti ruși pro-Ucraina, in timp ce un nou val de atacuri cu drone a vizat regiunea vecina Belgorod, cauzand moartea a cel putin doua persoane, au anuntat autoritatile ruse, citate de agenții internaționale.

Incendiu devastator! Un bloc de 14 etaje a fost inghițit de flacari: au murit cel putin 4 oameni! (VIDEO)

08:45, 23.02.2024 - Un incendiu a izbucnit la un etaj superior al unui bloc cu 14 etaje in cartierul Campanar din Valencia. Blocul are 138 de apartamente, in care locuiesc aproximativ 450 de locuitori. Cel puțin patru persoane au murit și 19 sunt disparute dupa ce un bloc de 14 etaje a fost mistuit de un incendiu puternic.…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident cu trei persoane incarcerate, la Coșava. Una dintre ele a murit

10:26, 27.01.2024 - Accident produs sambata dimineața, pe DN 68A, in localitatea timișeana Coșava. Trei persoane au ramas incarcerate in urma impactului dintre o autoutilitara și un tir. Șoferul autoutilitarei a murit.

Tragedie in China: cel puțin 39 de oameni au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un magazin

10:25, 25.01.2024 - 39 de oameni au murit și alți noua au fost raniți in timpul unui incendiu izbucnit intr-un magazin din China. Numarul victimelor ar putea crește, deoarece in interior se aflau mai multe persoane, avertizeaza autoritațile, potrivit Reuters.

Șeful unei companii software a murit dupa un accident teribil petrecut in fața a 700 de angajați

12:51, 22.01.2024 - CEO-ul unei companii software din India a murit intr-un accident teribil petrecut in timpul unei petreceri la care participau 700 de angajați, informeaza CBS News. Președintele companiei a fost grav ranit.


Ce parere ai despre aceasta stire?