Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în Deltă. Un afacerist din Ilfov a murit agăţat de crengile unui copac

Publicat:

Un barbat in varsta de 39 de ani, din judetul Ilfov, a murit in judetul Tulcea, in timp ce se deplasa cu o ambarcatiune pe Dunare, in zona Chilia, iar la un moment dat s-a lovit de ramurile unor arbori aflati in apropierea malului.

Potrivit unui comunicat al , luni, politistii au fost sesizati despre faptul ca, in urma unui eveniment naval, o persoana ar fi suferit mai multe leziuni.

"Din primele verificari a rezultat faptul ca un barbat de 39 de ani, din judetul Ilfov, in timp ce se deplasa cu o ambarcatiune pe fluviul Dunarea, in zona Chilia, ar fi intrat…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident teribil in Dolj! O femeie a murit si alte doua au fost ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar

12:55, 10.04.2024 - Un accident foarte grav a avut loc miercuri in județul Dolj. Din pacate, o femeie și-a pierdut viața. Alte doua victime au avut nevoie de ingrijiri medicale. Trei femei au fost lovite, miercuri dimineața, de o mașina al carei șofer ar fi pierdut controlul direcției și a intrat pe un trotuar din Bailesti,…

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Un motociclist a murit intr-un accident grav produs in comuna Glina

19:06, 04.04.2024 - Un motociclist a murit intr-un accident grav produs in comuna GlinaUn tanar de 36 de ani a murit, joi dupa-amiaza, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o masina in comuna Glina din judetul Ilfov.

Accident cu 7 mașini pe A1, intre Bolintin-Deal și Ciorogarla

07:45, 25.03.2024 - Un accident rutier in care au fost implicate 7 autovehicule s-a produs luni intre Bolintin-Deal (județul Giurgiu) și Ciorogarla (județul Ilfov). Se circula in condiții de ploaie pe mai multe șosele din țara. La munte ninge.

Accident grav in județul Dolj! Un sofer de 24 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-o caruta in care se aflau patru persoane / FOTO

08:05, 19.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, in urma cu o seara, in județul Dolj! Un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-o caruța in care se aflau patru persoane, dintre care doi minori.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in județul Sibiu: un bebeluș și un tanar de 29 de ani au murit

10:00, 31.01.2024 - Un accident rutier cu urmari cumplite s-a produs in județul Sibiu. Doua dintre victime – printre care și un bebeluș de doar opt luni – și-au pierdut viața, iar o a treia persoana, o fata de 17 ani, a fost grav ranita. Un barbat de 29 de ani si un copil de 8 luni au […] The post Accident cumplit in județul…

Accident mortal in judetul Olt! Un tanar de 22 de ani a murit, dupa ce a incercat sa evite o masina care iesea dintr-o benzinarie / FOTO

08:50, 30.01.2024 - Un accident teribil a avut loc, marți dimineața, in județul Olt. Un tanar in varsta de 22 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a fost spulberat de un sofer in varsta de 74 de ani care nu a acordat prioritate.


Ce parere ai despre aceasta stire?