Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav! Două autobuze cu călători s-au ciocnit

Publicat:

Joi dimineața, in municipiul , a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua autobuze. A fost activat Planul Roșu. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgența, la fața locului au fost alertate 2 autospeciale de stingere, 3 descarcerare, 1 echipaj de prim ajutor SMURD, 1 unitate de terapie intensiva SMURD ...

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident cu un microbuz in Pișcari

11:26, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, luni, 5 februarie, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident cu un microbuz in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari

11:20, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Buzau: Accident cu mai multe victime; a fost activat Planul Rosu de Interventie; 7 copii – la spital

12:50, 19.01.2024 - Un accident cu mai multe victime a avut loc, vineri la pranz, la iesire din municipiul Buzau, la intersectia drumurilor nationale DN2 (E85) si DN1B, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ), autoritatile activand Planul Rosu de Interventie. La fata locului intervin echipaje ale Inspectoratului…

Dezastru pe autostrada – a fost activat planul ROȘU

01:50, 06.01.2024 - Opt persoane au fost ranite intr-un accident rutier teribil produs vineri pe A1, intre Sibiu și Sebes, fiind activat Planul Rosu de interventie, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu. In accident au fost implicate doua camionete și un TIR.   Purtatorul de cuvant al ISU Sibiu,…

Opt persoane implicate intr-un accident rutier pe A1. A fost activat Planul Rosu

09:30, 05.01.2024 - Opt persoane au fost implicate intr-un accident rutier produs pe A1, la km 245, pe sensul de mers Sibiu - Sebes, fiind activat Planul Rosu de interventie, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu.

Accident grav pe A1, aproape de Sibiu: 8 oameni au fost raniți. A fost activat Planul Roșu

09:05, 05.01.2024 - 9 persoane au fost implicate intr-un accident rutier produs pe A1, la km 245, pe sensul de mers Sibiu - Sebes, fiind activat Planul Rosu de interventie, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?