Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav, cu cel puțin 14 morți, după ce un autobuz s-a prăbușit sub un viaduct în Brazilia

Publicat:

Un accident grav a avut loc in Brazilia și s-a soldat cu cel putin 14 morți, dupa ce s-a prabușit aproape 20 de metri sub un viaduct, arata primele date furnizate de savatorii ajunși la fața locului, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit. Zeci de morți dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, in Africa de Sud – VIDEO

08:55, 29.03.2024 - Un accident dramatic, produs joi in Africa de Sud, s-a soldat cu peste 40 de decese. Oamenii se aflau intr-un autobuz, care dupa ce a cazut intr-o rapa a fost cuprins de flacari. Din primele informații, a existat un singur supraviețuitor – un copil. Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane,…

Furtuna extrema in Brazilia, dupa valul de canicula cu temperaturi resimțite de peste 60ºC. Cel putin 25 de morti

08:31, 25.03.2024 - O furtuna violenta cu ploi masive a lovit sud-estul Braziliei in weekendul trecut, in special statele Espirito Santo si Rio de Janeiro, provocand moartea a cel putin 25 de persoane. Furtuna a fost cauzata de sosirea unui front rece care a facut ravagii in Rio Grande do Sul la mijlocul saptamanii, apoi…

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

20:05, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

18:21, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident cu 3 morți pe DN1, in Avrig. Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod

17:05, 08.03.2024 - Trei barbați au murit, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN1, pe centura orasului Avrig. Un TIR a intrat intr-o mașina dupa ce i-a explodat roata, dupa care a cazut de pe un pod.

Camion prabusit de pe un viaduct: Trei morți

17:00, 08.03.2024 - Trei oameni au decedat in urma unui accident inregistrat pe Centura Avrigului. In urma unei explozii la o roata, un camion a intrat in coliziune cu o mașina și a cazut de pe viaduct langa o cale ferata. Potrivit echipajelor medicale ajunse la fața locului, au decedat doua persoane aflate in autoturism,…

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.

Accident devastator in Mexic, intre un autobuz și un camion de marfuri. 19 morți și 22 de raniți VIDEO

08:55, 31.01.2024 - O coliziune frontala devastatoare, intre un autobuz și un camion de marfuri, a dus la decesul a 19 oameni, alți 22 fiind raniți. Tragicul eveniment a avut loc in statul nord-vestic al Mexicului, intr-o zona turistica frecventata de canadieni și americani.


Ce parere ai despre aceasta stire?