Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident feroviar lângă Ploiești: Un bărbat şi mai multe animale au murit

Publicat:

Un accident feroviar in urma caruia un barbat si mai multe animale au murit a avut loc, duminica seara, intre statiile Buda si , informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, victima are circa 60 de ani, iar alaturi de aceasta au fost gasite pana la aceasta ora 17 oi si o capra moarte.

In eveniment a fost implicat trenul Regio 3012 care, la aceasta ora, este oprit pe linie, precizeaza .

Cercetarile sunt continuate de politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator la o casa din Arad. O femei de 93 de ani a murit

08:00, 28.03.2024 - O femeie in varsta de 93 de ani a decedat, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce casa sa din localitatea Siria a fost cuprinsa de un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad.Mai multe echipaje de pompieri au intervenit in urma apelului la 112, care anunta si o posibila…

Accident tragic pe E85. O femeie a murit si o alta a fost ranita, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cap de pod

15:51, 17.03.2024 - O femeie a murit si o alta a fost ranita in urma unui accident rutier care a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe drumul european E58, in localitatea Hutani, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani, conform Agerpres. Masina in care se aflau cele doua femei a lovit un cap de…

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Accident intre o mașina și un autocamion la Caporal Alexa

15:50, 06.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Arad anunța un accident rutier in care au fost implicate un autoturism și un autocamion, in localitatea Caporal Alexa.... The post Accident intre o mașina și un autocamion la Caporal Alexa appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Accident grav cu 4 raniți, pe DN 1. O persoana este in stop cardio-respirator

21:35, 02.02.2024 - In eveniment au fost implicate trei autoturisme, doua persoane ramanand incarcerate in urma impactului, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova. Acestea au fost scoase de catre pompieri, una dintre ele intrand in stop cardio-respirator, astfel ca i se aplica manevre de resuscitare.Celelalte…

Accident grav cu 4 raniți, intr-un accident pe DN 1. O persoana este in stop cardio-respirator

21:30, 02.02.2024 - In eveniment au fost implicate trei autoturisme, doua persoane ramanand incarcerate in urma impactului, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova. Acestea au fost scoase de catre pompieri, una dintre ele intrand in stop cardio-respirator, astfel ca i se aplica manevre de resuscitare.Celelalte…


Ce parere ai despre aceasta stire?