Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident feroviar în Taiwan: Angajatul aflat la originea catastrofei şi-a cerut scuze, cu ochii în lacrimi

Publicat:

Barbatul angajat al unei echipe de mentenanta si al carui camion a cauzat cea mai grava catastrofa feroviara din ultimele decenii in Taiwan si-a cerut duminica scuze, cu ochii in lacrimi, in fata camerelor de filmat, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Potrivit autoritatilor, coliziunea de vineri, in care au murit cel putin 51 de persoane si alte 190 au fost ranite, a fost cauzata de un utilaj de santier care, dupa ce a alunecat de pe o panta, a izbit un tren ce transporta in jur de 500 de pasageri si care tocmai intra intr-un tunel.

Un francez si un american se numara printre…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Prietenii lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu, cu ochii in lacrimi la protest. Cei care l-au cunoscut cer dreptate: ”Era cel mai bun...” / VIDEO

14:56, 15.04.2024 - Familia și prietenii lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu in 2 Mai, au organizat un protest in Piața Victoriei, pentru a cere dreptate pentru victimele omorate de șoferul drogat, in 2 Mai. Prietenii lui au facut declarații cu ochii in lacrimi despre cat de revoltați sunt de tot ceea se intampla.

Imagini inspaimantatoare sub ochii copiilor, la Dinamo - Poli Iași » Mama fotbalistului lasat lat de Homawoo, in lacrimi la ușile ambulanței

19:15, 14.04.2024 - Dinamo - Poli Iași. In minutul 29, tot stadionul a amuțit. Homawoo l-a lovit cu capul in ceafa pe Luca Mihai, iar jucatorul de la Iași a ramas intins pe gazon. Jucatorii din preajma mijlocașului și arbitrul Ovidiu Hațegan au facut semne disperate catre echipa medicala, pentru a interveni cat mai repede,…

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

VIDEO La 34 de ani, a spus adio tenisului cu ochii in lacrimi

12:45, 05.03.2024 - Ocupant al locului 242 in ierarhia mondiala, Steve Johnson a fost eliminat in semifinalele calificarilor de la Indian Wells, iar la finalul partidei cu Emilio Nava a spus adio tenisului de camp. Desparțirea nu a fost una deloc ușoara, jucatorul in varsta de 34 de ani fiind surprins plangand.

Oana Ionița, cu ochii in lacrimi la TV. A divorțat oficial de Florin Budnaru, dar are un mare regret. Prin ce suferința trece

16:16, 23.02.2024 - Oana Ionița, fosta ”bebelușa” de la Cronica Carcotașilor, a divorțat oficial de fostul ei soț, tenorul Florin Budnaru, dar sufera teribil. Iata care e motivul și ce a dezvaluit cu lacrimi in ochi in timpul celei mai recente apariții televizate!

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.

VIDEO Elina Svitolina, eliminare de la Australian Open 2024 cu ochii in lacrimi, dupa doar trei gameuri

09:00, 22.01.2024 - Elina Svitolina a fost nevoita sa se retraga de la Australian Open in optimi, sportiva din Ucraina bifand doar trei gameuri in meciul cu Linda Noskova. Cu mari dureri la spate, Elina a parasit Rod Laver Arena plangand.


Ce parere ai despre aceasta stire?