Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT FATAL la Şoldăneşti. O poliţistă de 31 de ani a murit

Publicat:

O politista de 31 de ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat de pe carosabil. Tragedie s-a produs aseara, in jurul orei 22:00, in apropierea satului din raionul Soldanesti.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Tragedie in lumea muzicii: Un talent promițator a murit intr-un accident, la numai 32 de ani

10:41, 18.02.2024 - ”Astazi, 17 februarie, in jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați sa intervina la un accident rutier produs in localitatea Dumbravița.La fața locului, polițiștii au stabilit faptul ca un barbat in varsta de 32 de ani, din Dumbravița, in timp ce conducea un…

Tragedie: Violonistul maramureșean Gabriel Stangau a murit intr-un accident

16:21, 17.02.2024 - O noua tragedie s-a petrecut sambata in Maramureș, dupa ce un barbat a cazut cu ATV-ul in Dumbravița. Este vorba tocmai de violonistul Gabriel Stangau, originar din Borșa. Acesta locuia in Baia Mare, conform descrierii de pe pagina sa de Facebook. Acesta implinise 32 de ani in urma cu trei zile. Pe…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Tragedie in lumea sportului: Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit intr-un accident la 24 de ani

06:25, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton a murit, duminica, impreuna cu antrenorul sau, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya, conform News.ro.Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut,…

Accident grav in Prahova. O șoferița a murit la volan, dupa ce a facut o manevra interzisa. Mașina ei a fost lovita din plin

09:00, 09.02.2024 - Tragedie pe un drum național din Prahova. O șoferița a murit la volan, dupa ce a facut o manevra interzisa in trafic. Celelalte mașini nu au putut sa o evite, astfel ca i-au lovit din plin mașina. Femeia s-a stins din viața imediat, din cauza impactului puternic.


Ce parere ai despre aceasta stire?