Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit pe o șosea din România! Patru oameni au murit – VIDEO

Publicat:

Un accident foarte grav a avut loc joi dimineața pe o șosea din țara. Patru oameni au pierit, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a lovit de un TIR. Tragedia rutiera s-a produs la granița dintre județele Galați și Vaslui. Mai multe echipaje ale salvatorilor au intervenit la fața locului, cu autospeciale de prim-ajutor […] The post Accident cumplit pe o șosea din Romania! Patru oameni au murit - VIDEO first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Romania: soferul unui autobuz a lovit trei femei pe trecerea de pietoni!

15:20, 20.04.2024 - Șoferul unui autobuz din Galați a a lovit trei femei care traversau pe trecere, una dintre acestea fiind preluata de ambulanța. Una dintre victime a ajuns in stare grava la spital. Potrivit IPJ Galați, sambata, 20 aprilie 2024, la ora 10:56, polițiștii au fost anunțați telefonic, prin apel la 112, cu…

Accident grav in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua autoturisme au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni / FOTO

10:10, 31.03.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua vehicule au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in comuna Borca.

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!

Tragedie pe sosea. Impact frontal intre un TIR si o camioneta. Un tanar de 21 de ani a murit pe loc.

10:00, 27.01.2024 - Accident mortal, in localitatea Coșava, in Timiș. Un tanar de 21 de ani care se afla la volanul unei camionete s-a izbit frontal de un TIR. In urma impactului frontal, șoferul camionetei a murit pe loc, iar tanara de 28 de ani care il insoțea a ramas incarcerata. Atat femeia cat și șoferul TIR-ului,…

Accident feroviar grav in Harghita. O persoana a murit, dupa ce a fost lovita de trenul Brașov – Budapesta

22:26, 26.01.2024 - Un accident feroviar cumplit s-a produs vineri seara, in Harghita. Trenul care circula pe ruta Brașov - Budapesta a lovit mortal o persoana. Victima s-a stins din viața pe loc, iar medicii nu au mai reușit sa o salveze. Tragedia s-a produs in gara Sancraieni.


Ce parere ai despre aceasta stire?