Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit pe A1: un microbuz s-a RĂSTURNAT. Cel puțin o persoană a murit

Publicat:

Un microbuz cu 7 persoane s-a rasturnat, in noaptea de sambata spre duminica, in șanț, pe Autostrada A1, in județul Sibiu. O persoana a murit, iar doua au fost ranite.

Citește și: Cozmin Gușa: `Dragnea a fost cel mai disciplinat calau al PSD!`/ SOLUȚII la varful PSD și strategia pentru o reinventare a partidului (Interviu - partea I)

ISU Sibiu a anunțat ca a intervenit cu doua echipaje SMURD și doua echipaje de pompieri militari pe A1, km 257, sensul spre Sibiu la un accident rutier.

Un microbuz s-a rasturnat in șanț.

„La fața locului s-au acordat ingrijiri medicale…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin cinci morți dupa ce un autocar plin cu oameni s-a rasturnat pe o autostrada din Germania

13:50, 27.03.2024 - Un accident grav cu cel putin 5 morti si un numar mare de raniti a avut loc, miercuri, pe o autostrada din Germania. Un autocar plin de oameni a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat langa Leipzig, relateaza BBC. 

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Accident grav pe autostrada A2, in zona Lehliu-Gara: o persoana a murit și alte trei au fost grav ranite

16:45, 16.03.2024 - Pe A2 Bucuresti-Constanta, la kilometrul 61, in zona localitatii Lehliu-Gara, judetul Calarasi, conducatorul unui autoturism a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara carosabilului, transmite Centrul Infotrafic din IGPR. In urma impactului au fost patru victime, dintre care o persoana…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident cumplit in București. O mașina s-a rasturnat pe șosea, intr-o intersecție din sectorul 4

12:00, 13.02.2024 - Accident cumplit intr-o intersecție din sectorul 4 din București. Doua mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului una dintre ele s-a rasturnat. Incidentul a avut loc in zona Constantin Brancoveanu din capitala. La fața locului s-au prezentat de urgența mai multe echipaje de poliție și salvare. Autoritațile…

Accident cumplit in Brașov. Doi barbați au murit și o persoana este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit / FOTO

11:40, 08.02.2024 - Accident grav in Brașov. Doi barbați au murit și o femeie este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit, in Brașov. Una dintre ele se afla pe contrasens, iar impactul le-a fost fatal celor doi. Medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?