Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT CUMPLIT la Căușeni. Un tânăr, blocat între fiarele unui camion (IMAGINI DE GROAZĂ)

Publicat:

Un tanar de 34 de ani a ajuns la spital, in urma unui accident grav care s-a produs aseara in apropierea orașul Caușeni.Potrivit reprezentanților IGSU, un camion s-a lovit frontal cu un automobil. In urma impactului, șoferul camionului a ramas blocat intre fiarele vehiculului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Accident cumplit in Italia: Un tanar moldovean și o romanca, morți dupa ce s-au izbit violent cu mașina de zidul de beton al unui tunel

14:55, 14.04.2024 - O tragedie rutiera a avut loc la Montesilvano, unde Adriana Elena Bursuc, o romanca in varsta de 32 de ani, și Senadi Begani, un moldovean de 23 de ani, rezident in Pescara, au decedat in urma unui grav accident rutier, in noaptea de joi spre vineri, 12 aprilie, informeaza Il Messaggero, sitat de rotalianul.com…

Tanar din Buzau, in stare grava la UPU dupa un accident cumplit

19:50, 23.03.2024 - Un buzoian in varsta de 28 de ani se zbate intre viața și moarte la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzau, dupa ce a fost victima unui accident rutier grav produs astazi, pe Drumul Național 10, in localitatea Vernești. Sambata dupa-amiaza, Alex se deplasa cu motocicleta pe direcția…

Accident rutier cumplit in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare / FOTO

10:25, 10.03.2024 - Un accident rutier cumplit s-a produs in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare. Conducatorul auto s-a rasturnat cu masina pe centura orasului. Iata cum s-a intamplat incidentul devastator!

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!

Accident cumplit intre un TIR si o duba, in Timis! Un tanar in varsta de 21 de ani și-a pierdut viața / FOTO

10:50, 27.01.2024 - Un accident cumplit a avut loc astazi intre un TIR și o duba, in Coșava, județul Timiș! Un tanar in varsta de 21 de ani și-a pierdut viața in urma impactului puternic dintre cele doua autoturisme.


Ce parere ai despre aceasta stire?