Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil în Teleorman! O persoană a murit, alte 11 sunt rănite, după ce un TIR s-a ciocnit frontal cu un microbuz! A fost activat PLAN ROȘU 

Publicat:

O persoana a murit si mai multe au fost ranite, joi, in localitatea Bujoreni din Teleorman, dupa ce un TIR s-a ciocnit frontal cu un microbuz. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de descarcerare, SMURD si ambulante.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.

Accident cu 8 victime in Galați! O persoana a murit și alte șapte au fost ranite dupa ce un Maybach a depașit neregulematar / FOTO

10:20, 16.02.2024 - Trei autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier in judetul Galati. In urma tragicului eveniment, o persoana a murit și alte șapte au fost ranite dupa ce un Maybach a depașit neregulematar.

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.

Un tanar a murit si patru persoane au fost ranite, dupa ce o dubita si un autoturism s-au ciocnit pe DN 52, in județul Teleorman

19:35, 30.01.2024 - Un tanar de 20 de ani a murit si alte patru persoane au fost transportate la spital, marti, dupa ce o dubita s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 52, in judetul Teleorman. In urma accidentului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Accident grav langa Brașov. O persoana a murit și alte șase au fost ranite dupa ce trei mașini s-au facut praf / FOTO

20:15, 19.01.2024 - Grav accident langa Brașov! O persoana a murit și alte șase au fost ranite dupa ce trei mașini s-au facut praf. Potrivit informațiilor, o alta persoana se afla in stop cardio-respirator și a fost supusa manevrelor de resuscitare.

Accident grav in Bihor. O persoana a murit dupa ce doua mașini s-au ciocnit violent

13:15, 07.01.2024 - Un grav accident a avut loc pe o șosea din Bihor! Un barbat in varsta de 46 de ani a murit dupa ce doua mașini s-au ciocnit violent. Incidentul s-a petrecut pe D.N.79, intre localitațile Avram Iancu și Ciumeghiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?