Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit, în prima zi de Crăciun. Un polițist de 25 de ani și-a pierdut viața / VIDEO

Publicat:

Un accident cumplit, soldat cu moartea unui tanar polițist, s-a produs miercuri dimineața, in prima zi de Craciun, in județul Teleorman. Agentul de 25 de ani a pierdut controlul volanului și a sfarșit in drum spre serviciu.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Accident rutier cumplit pe E85. O persoana de 70 de ani și-a pierdut viața si o alta a fost ranita. Masina in care se aflau a lovit un cap de pod

16:20, 17.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, duminica, 17 martie 2024, pe drumul european E85. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani, o femeie de aproximativ 70 de ani a murit si o alta, de a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a lovit un cap de pod.

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

Atentat la viața unui polițist. Șoferul drogat l-a tarat un kilometru cu mana prinsa in portiera

09:55, 11.03.2024 - Un tanar a fost reținut pentru 24 de ore pentru ca a refuzat sa fie testat pentru consumul de droguri. Șoferul a plecat de pe loc cu autoturismul și i-a prins mana unui polițist intre geam și portiera. Agentul a fost tarat pe o distanța de aproximativ un kilometru.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident cumplit intre un TIR si o duba, in Timis! Un tanar in varsta de 21 de ani și-a pierdut viața / FOTO

10:50, 27.01.2024 - Un accident cumplit a avut loc astazi intre un TIR și o duba, in Coșava, județul Timiș! Un tanar in varsta de 21 de ani și-a pierdut viața in urma impactului puternic dintre cele doua autoturisme.

UPDATE! Șoferul autocarului a murit! Accident cumplit in Timiș – 11 victime dupa coliziunea dintre un autocar și un TIR – PLANUL ROȘU activat

19:30, 24.01.2024 - Accident cumplit, marți in județul Timiș. UPDATE! Șoferul autocarului a decedat la spital! La nivelul ISU TIMIȘ s-a activat Planul roșu de intervenție ca urmare a unui accident rutier produs pe DN 69, intre un autobuz, in care se aflau 18 persoane, dintre care, conducatorul a ramas incarcerat, și un…


Ce parere ai despre aceasta stire?