Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit în Iași: un camon a lovit o motocicletă. Doi oameni au murit

Publicat:

Doua persoane au murit, vineri dimineața, dupa ce motociclul pe care ciruclau a fost lovit de o camioneta, pe DN 28A, in zona localitații Gaștești, județul Iași.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Accident cumplit in Iași: un camon a lovit

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Accident tragic: Un motociclist a fost spulberat de un TIR / Tanarul a murit pe loc

09:51, 23.03.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani, care circula cu motocicleta, a fost ranit mortal pe un drum din județul Arad. Motociclistul a fost lovit de un TIR. Pompierii aradeni au fost chemați, in noaptea de vineri spre sambata, la un accident rutier in care au fost implicate un autotren și o motocicleta, in orașul…

Accident rutier cumplit pe E85. O persoana de 70 de ani și-a pierdut viața si o alta a fost ranita. Masina in care se aflau a lovit un cap de pod

16:20, 17.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, duminica, 17 martie 2024, pe drumul european E85. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani, o femeie de aproximativ 70 de ani a murit si o alta, de a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a lovit un cap de pod.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Cine este Radu, polițistul din Sibiu care a murit, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce dirija traficul: „Un om deosebit” / FOTO

12:21, 27.02.2024 - Cine este polițistul din Sibiu care a murit, dupa ce a fost lovit de o mașina in timp ce dirija traficul. Mesajul postat pe Facebook de primarul din Cisnadie, Gheorghe Huja, in amintirea lui Radu Trihenea.

Accident grav in Iași. Un barbat a fost lovit din plin de o mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni / VIDEO

12:40, 09.02.2024 - Un accident grav s-a produs, in urma cu cateva ore, pe o strada din Iași. Un barbat de 87 de ani a fost lovit din plin de o mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care l-a transportat de urgența la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?