Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cu patru victime în Vâlcea, pe DN64. Traficul, blocat total. Doi răniţi, în stare foarte gravă

Publicat:

Un accident rutier produs marti dimineata, 5 iulie, pe un drum national din judetul Valcea, intr-o zona in care deseori se produc astfel de evenimente, a necesitat interventia a nu mai putin de sase autospeciale de interventie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav, cu șapte victime, in Deva. Traficul pe DN7, blocat

21:40, 23.04.2024 - Sapte barbati cu varste cuprinse intre 26 si 56 de ani au fost raniti intr-un accident rutier care a avut loc, marti seara, la intrarea in Deva, dupa ce microbuzul in care se aflau a izbit un parapet care desparte sensurile de mers. Traficul pe DN 7 si pe urcarea dinspre DN 76 pe DN 7 este blocat.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Trei raniti intr-un accident pe A1 in care au fost implicate patru autovehicule

14:30, 18.04.2024 - O persoana a ramas incarcerata, iar alte doua sunt si ele ranite dupa ce patru autoturisme au intrat in coliziune. Accidentul provocat de neadaptarea vitezei la carosabilul umed s-a produs pe autostrada A1, in zona localitatii Vestem din judetul Sibiu. Traficul rutier este blocat complet pe sensul Sibiu-Boita.…

Drum Național blocat: Sunt 5 victime intr-un accident rutier

15:20, 14.04.2024 - Doua autoturisme au fost implicate, duminica dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs pe DN 13, in judetul Mures, primele informatii aratand ca sunt cinci persoane ranite. Traficul este blocat complet.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident cu 6 victime in județul Argeș. O persoana este in stare critica

08:45, 03.04.2024 - La fața locului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare, dar și 6 ambulanțe. O femeie de 44 de ani, incarcerata și inconștienta, a fost preluata de urgența și transportata la spital.Celelalte 5 victime prezentau rani ușoare și au fost tratate la fața locului. Ulterior, au fost duse la spital…

Accident cu doua victime pe Valea Oltului, trafic blocat

14:55, 22.02.2024 - Doua persoane sunt in stare grava, incarcerate, in urma unui accident care a avut loc joi pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Cainenii Mari. Traficul rutier intre județele Sibiu și Valcea este blocat.

Accident cu doi morți și un ranit in stare grava, pe DN13, in apropiere de satul unde are proprietați Regele Charles

11:00, 08.02.2024 - Un accident cu doi morți și o persoana in stare foarte grava s-a petrecut joi dimineața intre localitațile brașovene Bunești și Fișer. Traficul a fost blocat pana la indepartarea celor doua vehicule


Ce parere ai despre aceasta stire?