Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Partenera de viață a bărbatului care a escrocat-o pe Natalia, declarații tranșante: ”Știu cu ce se ocupă soțul meu” / VIDEO

Publicat:

Natalia a venit in platoul și a povestit ca a fost escrocata cu suma de 137.000 de euro de catre un barbat pe care l-a cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare. Barbatul i-a promis ca o va ajuta sa cumpere o casa la licitație, insa s-a facut disparut, cu tot cu bani. Soția barbatului a scos la iveala detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

Soția lui Omar Arnaout, primele declarații dupa ce ea și artistul au devenit parinți pentru prima data. Miruna a adus pe lume un baiețel: „Abia aștept sa...” / FOTO

16:05, 06.04.2024 - Momente unice pentru Omar Arnaout și soția lui, Miruna Deaconescu. Ieri, cei doi au devenit parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca. Partenera artistului a adus pe lume un baiețel.

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Otilia Bilionera și soțul ei au gatit pentru jurați. Cu ce se ocupa și ce afaceri are partenerul de viața al artistei / VIDEO

22:10, 02.04.2024 - In episodul din aceasta seara, cel cu numarul 7 al sezonului 13 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 2 aprilie 2024, Otilia Bilionera a venit impreuna cu soțul ei pentru a gati juraților. Cine este și cu ce se ocupa partenerul de viața al artistei.

Star Matinal. Cum iși rasfața Marius Vizante soția: „Imi place impactul pe care...”. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața / VIDEO

13:25, 29.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marius Vizante a marturisit ca iși rasfața soția ori de cate ori are ocazia. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața și știe cum sa o mulțumeasca. Iata ce declarații a facut acesta pentru emisiune!

Acces Direct. Patronul la care lucra soțul Mioarei, declarații despre noaptea in care barbatul a murit. Ion a fost gasit fara suflare in hainele de munca / VIDEO

21:05, 28.02.2024 - Ion a plecat la munca in Austria la jumatatea lunii ianuarie, iar la doua zile distanța a fost gasit mort. Acum, familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat, asta dupa ce ar fi murit in condiții suspecte.

(video) „A spus ca o sa-mi ia viața”: Primele declarații ale barbatului ranit cu o arma pe strada din Soroca

11:36, 08.02.2024 - Reglari de conturi in stil mafiot la Soroca. Au aparut noi detalii despre focurile de arma care au rasunat in dupa-amiaza zilei de ieri, 7 februarie, pe strada Ștefan cel Mare din oraș. Barbatulranit cu pistolul a facut primele declarații petru SorTV de pe patul de spital.

Alain Delon sufera de o boala foarte grava! Actorul a facut declarații șocante, dupa ce copiii lui i-au dat afara din casa partenera: ”Viața s-a terminat”

10:10, 25.01.2024 - Alain Delon sufera de o boala foarte grava, iar problemele pe care le are ii pun viața in pericol. Copiii lui au dat-o afara din casa pe partenera sa, iar el a facut declarații șocante. Actorul a fost consultat de medici, iar concluziile sunt ingrijoratoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?