Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. O mamă disperată își roagă fostul iubit să își recunoască fiul! De ce nu vrea bărbatul să știe de copil / VIDEO

Publicat:

O tanara mama este disperata și iși roaga fostul iubit sa iși recunoasca fiul acum in varsta de noua ani. Cel mic intreaba constant de cel care i-a dat viața, insa barbatul nici nu vrea sa auda de acesta, motivul fiind unul de-a dreptul halucinant.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Dragostea cu iubita maritata il costa libertatea? Cristi se afla intr-o situație disperata: „Vizite la domiciliu...” / VIDEO

17:05, 01.04.2024 - Dragostea cu iubita maritata il costa libertatea? Cristi se afla intr-o situație disperata, deoarece soțul amantei l-a dat in judecata pentru harțuire. El și femeia au continuat relația, insa acum nu mai poate ieși din tot acest scandal și spera ca partenerul de viața al iubitei lui sa-și retraga plangerea.

Acces Direct. Tatal Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubit, i-a presimțit moartea. Declarația facuta de parintele victimei: ”Nu mai invie!”

18:45, 25.03.2024 - Moartea Andreei, studenta din Timișoara care a fost ucisa de iubit, a șocat intreaga țara. Tanara de 20 de ani și-a pierdut viața in urma unui acces de furia partenerului ei. Tatal acesteia este sfașiat de durere și a oferit o declarație dureroasa.

Acces Direct. Ionela, la un pas de a ramane fara doi dintre copii. Fostul ei iubit ar fi fost de acord ca micuții sa ajunga in grija statului

18:35, 22.03.2024 - Ionela a ajuns la capatul puterilor de cand a decis sa se desparta de tatal celor doi copii. Femeia mai are un copil și dintr-o relație anterioara, iar de curand, barbatul ar fi semnat ca nu ii vrea pe cei mici. Copiii ar putea ajunge in grija statului sau ar putea fi dați spre adopție.

Acces Direct. Mama Geaninei vrea sa se faca dreptate, dupa ce unicul copil a murit intr-un accident. Tanara și-a gasit sfarșitul in urma cu aproape un an

18:45, 21.03.2024 - Geanina a murit in urma cu aproape un an, intr-un accident rutier, care ar fi fost provocat chiar de un bun prieten. Șoferul ar fi condus cu viteza, atunci cand mașina lui ar fi fost lovita in partea din spate de un TIR. Tanara a murit pe loc, in timp ce barbatul a supraviețuit.

TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit

11:25, 18.03.2024 - Chiar daca mama a supraviețuit, tragedia a lasat o amprenta profunda asupra intregii familii. The post TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit first appeared on Informatia Zilei .

Acces Direct. Catalina, la capatul puterilor, dupa desparțirea de fostul iubit. Femeia il acuza ca a dat-o afara din casa, impreuna cu baiețelul de șase ani / VIDEO

17:30, 09.02.2024 - Catalina și Culița au fost impreuna in urma cu cațiva ani, dar femeia susține ca ar fi fost alungata impreuna cu fiul ei, la cateva zile dupa ce copilul a venit pe lume. De atunci, au trecut șase ani in care a tot incercat sa il convinga pe fostul iubit ca baiatul este al lui.

Acces Direct. Fosta soacra a Mariei intervine in scandalul dintre cei doi, dupa ce l-a acuzat ca a pacalit-o. Barbatul și-ar fi cumparat mașini din banii ei / VIDEO

17:40, 31.01.2024 - Maria il acuza pe fostul iubit ca a pacalit-o și ca a ajuns sa se imprumute la banca, din cauza lui. In prezent, femeia are rate lunare de platit, dar și un copil de crescut. Despre planul lui ar fi știut și mama fostului iubit, care este deranjata de declarațiile Mariei.


Ce parere ai despre aceasta stire?