Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Mama Marinei, față în față cu familia bărbatului care i-ar fi ucis fiica. Fratele lui îi ia apărarea: „Face pușcărie degeaba”

Publicat:

a avut parte de o confruntare fața in fața cu fratele barbatului care i-ar fi ucis fiica. Femeia a venit, din nou, in platoul pentru a face lumina in cazul morții fiicei sale. Din pacate, misterul nu a fost inca elucidat, dar fratele presupusului criminal il apara cu indarjire pe acesta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Acces Direct. Ciprian, acuzații grave la adresa fostei iubite și a bunicii materne. Fiica lui ar fi fost batuta. Apelul disperat al barbatului

18:10, 18.04.2024 - Ciprian și fosta lui iubita s-au desparțit in urma cu doi ani, iar de atunci, fetița a ramas in grija fostei partenere. Femeia locuiește impreuna cu mama ei, cea care ar fi batut-o pe micuța. Copila i-a povestit tatalui ca a fost lovita de bunica, dar chiar și așa, mama fetei nu ar fi facut nimic in…

Acces Direct. O femeie iși cauta fiica disparuta! Lamaița crede ca fata ei a fost rapita: „Are doi copilași” / VIDEO

18:05, 17.04.2024 - O femeie nu știe ce sa mai faca pentru a da de urma fiicei sale! Lamaița crede ca fata ei, care a disparut, ar fi fost rapita. Ea are acasa doi copilași mici. Ce a marturisit mama ei, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. Fiul Gabrielei, disparut in urma cu trei ani, ar fi fost gasit fara suflare in Germania. Pe cine banuiește familia

18:15, 28.03.2024 - Gabriela nu mai are liniște de aproape trei ani, de cand fiul ei i-a spus ca pleaca la munca, in București. Tanarul urma sa se angajeze in Pipera, dar de atunci nu mai știe nimeni de el. Ionuț avea 27 de ani atunci cand a disparut, iar de curand, ar fi fost gasit fara suflare in Germania.

Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”

13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Smiley, imagine rara cu tatal și fratele sau! Cantarețul și-a luat familia și a plecat in vacanța / FOTO

13:40, 07.03.2024 - Smiley este destul de privat atunci cand vine vorba despre viața personala, preferand sa fie mai discret in ceea ce privește viața de familie. Insa, de curand, artistul a postat o imagine rara cu tatal și fratele sau. Iata cat de bine seamana cantarețul cu fratele lui, dar și cat de mult l-a moștenit…

Tanar din Rascruci, DISPARUT in Italia. Mesajul transmis de fratele sau – FOTO

17:50, 20.02.2024 - Un tanar in varsta de 28 de ani, din Rascruci, este disparut. Ultima data s-a putut lua legatura cu el pe 8 februarie 2024, cand se afla in zona Calabria din Italia. De atunci, nu se mai știe nimic de el. Cengeri Razvan are inalțimea aproximativa de 1,70 m, circa 85 kg, constituție atletica, fața ovala,…


Ce parere ai despre aceasta stire?