Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Gemenele au dispărut după ce s-au născut sănătoase. Mama a sperat, până la moartea sa, că ele trăiesc

Publicat:

In urma cu 45 de ani, o femeie și-a pierdut fetițele in spital. Aceasta a nascut o pereche de gemeni, iar cadrele medicale au anunțat-o, dupa 3 zile, ca una dintre ele a murit, iar pe cealalta au ratacit-o in spital.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Varul lui Costel, inregistrare secreta. Ce i-a povestit surorii barbatului disparut in urma cu mulți ani: „Eu atata ii ziceam...”

20:15, 24.04.2024 - Dumitrița are o mulțime de intrebari la care nu gasește raspuns nici la ani buni de cand fratele ei mai mic a disparut. Femeia susține ca totul s-a intamplat in 1997, in timp ce varul lui a declarat ca a disparut in 2000. Ulterior, Ovidiu a venit cu o alta varianta in fața surorii lui Costel.

Controversat miliardar german, care și-ar fi inscenat moartea intr-o dispariție in Alpi, vazut bine-mersi in Rusia

12:00, 18.04.2024 - Miliardarul german disparut in Alpi, și-ar fi inscenat moartea și ar fi fugit in Rusia. Fostul șef al holdingului german Tengelmann (include OBI, Kaiser's) Karl-Erivan Haub a disparut in aprilie 2018, cand se afla in vacanța in stațiunea Zermatt din Alpi. La inceput, miliardarul a fost declarat disparut,…

Acces Direct. Moartea misterioasa a Angelei. Femeia, disparuta de doi ani, a fost gasita fara suflare intr-o padure: „Nu avea motive...” / VIDEO

19:10, 10.04.2024 - Moartea misterioasa a Angelei a ridicat o mulțime de intrebari. Familia o cauta de peste doi ani, iar acum, trupul ei a ost gasit fara suflare intr-o padure din Curtea de Argeș, alaturi de cateva obiecte personale.

Au fost gasite ramașițele unui copil de doi ani, disparut in timp ce se afla la bunici. Moartea sa ramane inca un mister

22:20, 01.04.2024 - O parte din ramașițele lui Emile Soleil, un baiețel de doi ani și jumatate disparut intr-un mic sat din Alpii francezi, in timp ce se afla la bunici, au fost gasite de o excursionista, intr-o zona care fusese deja cercetata.

Acces Direct. Poetul Victor, care a fost dat disparut in ianuarie, gasit fara suflare! Barbatul a fost descoperit in apropierea casei / VIDEO

18:05, 01.04.2024 - Moartea poetului pare desprinsa din filmele polițiste! Victor a disparut in luna decembrie a anului trecut, iar nepotul l-a cautat foarte mult. Zilele trecute, trupul neinsuflețit al unchiului a fost gasit aproape de casa, iar indiciile de la fața locului duc spre ipoteze șocante. Lucian, nepotul poetului,…

Acces Direct. Ioana iși cauta disperata fratele, dupa ce ar fi plecat din spital. A disparut dupa o noapte agitata

18:36, 15.03.2024 - Toader a fugit din spital unde a fost operat. Intr-o zi de luni, barbatul a fost supus intervenției, iar miercuri a disparut. De atunci, familia lui il cauta și spune ca este de negasit. Sora lui se teme ca ar fi putut pați ceva.

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.

Acces Direct. Mama fetei alaturi de care profesorul disparut ar fi locuit a facut declarații explozive: ”Venea mereu...” / VIDEO

19:05, 26.01.2024 - Cazul profesorului disparut din Valcea continua cu informații explozive. Mama fetei despre care s-a spus ca a locuit alaturi de el, intr-o garsoniera, a facut declarații și a spus tot ce știa despre presupusa lor relație.


Ce parere ai despre aceasta stire?