Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Fostul iubit al Alinei face declarații șocante. Tânărul spune că Alina i-ar fi aruncat gemenii de la etajul 10: „Din gelozie”

Publicat:

Un fost iubit de-al Alinei face dezvaluiri șocante despre momentul tragediei in care gemenii din Ploiești au cazut de la etajul 10 al blocului in care locuiau. , dupa cum ii spun prietenii, susține ca Alina i-ar fi aruncat pe cei mici pe fereastra din cauza geloziei, vrand acum sa dea vina pe Andreea, mama indoliata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afaceristul turc care a tranșat o femeie și i-a aruncat ramașitele la marginea autostrazii, dus la RECONSTITUIRE

13:41, 15.04.2024 - Anchetatorii au dup deja cap la cap o serie de detalii șocante. Barbatul le-a povestit ca dupa crima s-a intalnit cu sora victimei sa ii inapoieze buletinul pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Mai mult, i-ar fi spus femeii ca a ajutat-o pe Mirela sa-și recupereze un telefon de la amanet.Sora…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Acces Direct. Cum vrea sa demonstreze familia Alinei ca tanara a fost ucisa cu premeditare de Loredana Atanasoaie. Declarații halucinante: ”A planuit din Vaslui...” / VIDEO

17:50, 29.03.2024 - Familia Alinei, tanara ucisa in Mangalia și abandonata intr-o valiza de prietena ei cea mai buna, tuna și fulgera! Loredana Atanasoaie are șanse sa primeasca o condamnare de 7 ani de inchisoare, iar mama victimei vrea sa faca dreptate! Familia ei a facut declarații halucinante, conform carora Loredana…

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Acces Direct. Iubitul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, declarații șocante. Ce povestește barbatul despre noaptea fatidica: ”Ma amenința...”/ VIDEO

21:25, 06.02.2024 - Cazul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, a devenit tot mai mediatizat. Familia acesteia considera ca iubitul ar fi ucis-o, impingand-o de la balconului apartamentului in care locuiau, la etajul șase. Dupa spusele barbatului, ea ar fi amenințat, in mod repetat, ca iși va lua viața.

Acces Direct. Cornel Dinicu, declarații despre noaptea in care Ferma Dacilor a fost cuprinsa de flacari. De unde ar fi izbucnit incendiul, de fapt: „Auzeam trosnind dușumeaua”

19:15, 02.02.2024 - Misterul incendiului de la Ferma Dacilor pare departe de a fi elucidat. In timp ce patronul ii acuza pe Alina și Catalin ca au dat foc pensiunii, cei doi se apara și spun ca au fost doar martori și ca ar fi pornit, de fapt, din camera de joaca a copiilor.

Acces Direct. Suspectul lui Cornel Dinicu in ancheta de la Ferma Dacilor, contrazis in declarații de propria mama. Cine ar fi dat alarma in pensiune, dupa ce a izbucnit incendiul / VIDEO

19:31, 31.01.2024 - Catalin și Alina sunt doi angajați care lucrau la Ferma Dacilor și primii pe care Cornel Dinicu i-a banuit ca ar fi dat foc pensiunii. Barbatul a fost contrazis, de curand, in declarații chiar de mama lui, asta dupa ce i-ar fi spus femeii ca Alina l-a trezit in ziua in care a izbucnit incendiul.

Acces Direct. Noi detalii in cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Cum se comportau cei doi suspecți ai lui Cornel Dinicu, de fapt / VIDEO

18:10, 31.01.2024 - Alina și Catalin, doi angajați care lucrau la Ferma Dacilor, sunt suspecții lui Cornel Dinicu. Patronul crede ca amandoi ar fi dat foc pensiunii, mai ales ca erau cunoscuți in randul colegilor drept oameni care provoaca scandaluri, mai ales dupa ce consumau alcool peste masura.


Ce parere ai despre aceasta stire?