Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Cristina a fost răpită din fața liceului de fostul iubit, cu 25 de ani mai mare. Declarațiile șocante ale mamei: „A bătut-o de când era a IX-a”

Publicat:

Cristina, o adolescenta de 18 ani din Mureș, a fost rapita de fostul iubit, un barbat cu 25 de ani mai mare, chiar din fața liceului. Individul și fata ar fi inceput o relație inca de pe vremea cand ea avea 15 ani. Mama ei susține ca a fost batuta și violata de acesta, motiv pentru care a cerut un ordin de restricție impotriva lui, pe care l-a și obținut. Din pacate, agresorul nu a ținut cont de masura autoritaților.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Declarațiile facute de patronul care a ucis-o pe tanara insarcinata sunt șocante. Ce relație ar fi fost intre ei: ”Eram amenințat” / VIDEO

19:35, 05.03.2024 - Ioana Beatrice, tanara insarcinata, a fost ucisa cu sange rece de patronul magazinului la care lucra. Barbatul afirma ca femeia i-a facut avansuri, iar, dupa ce s-au contrazis, ar fi luat un obiect ascuțit și a ucis-o. Deși spune ca nu și-a dat seama de gravitatea faptei, a mers și s-a predat la poliție.

Ce declarații șocante a facut directoarea școlii din București, unde un elev a fost abuzat. Reacția pe care a avut-o in fața mamei copilului

11:00, 05.03.2024 - O ancheta de proporții a avut loc la Scoala Nicolae Titulescu din București, acolo unde un elev a fost abuzat. Iata ce declarații șocante a facut directoarea instituției de invațamant unde a avut loc groaznicul incident! Ce reacție a avut in fața mamei copilului.

Acces Direct. Patronul care a ucis-o pe tanara insarcinata nu regreta fapta! Declarațiile șocante facute de criminal: „Ramane intre mine și Dumnezeu” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Patronul care a ucis-o cu bestialitate pe tanara insarcinata nu regreta fapta! Ce declarații șocante a facut criminalul in fața procurorilor, dupa ce a fost arestat. Imaginile difuzate la Acces Direct.

Declarațiile șocante ale tanarului din Drobeta Turnu Severin care și-a ucis mama. Barbatul le-a spus anchetatorilor ca nu regreta nimic: "Mama mea a innebunit..."

17:40, 02.03.2024 - Noaptea trecuta, o femeie a fost ucisa cu sange rece chiar de cel caruia i-a dat viața. In jurul orei 2:00, un tanar și-a omorat mama. Dus la audieri, agresorul le-ar fi marturisit oamenilor legii ca nu regreta nimic din ceea ce a facut.

Acces Direct. Catalina, la capatul puterilor, dupa desparțirea de fostul iubit. Femeia il acuza ca a dat-o afara din casa, impreuna cu baiețelul de șase ani / VIDEO

17:30, 09.02.2024 - Catalina și Culița au fost impreuna in urma cu cațiva ani, dar femeia susține ca ar fi fost alungata impreuna cu fiul ei, la cateva zile dupa ce copilul a venit pe lume. De atunci, au trecut șase ani in care a tot incercat sa il convinga pe fostul iubit ca baiatul este al lui.

Acces Direct. Iubitul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, declarații șocante. Ce povestește barbatul despre noaptea fatidica: ”Ma amenința...”/ VIDEO

21:25, 06.02.2024 - Cazul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, a devenit tot mai mediatizat. Familia acesteia considera ca iubitul ar fi ucis-o, impingand-o de la balconului apartamentului in care locuiau, la etajul șase. Dupa spusele barbatului, ea ar fi amenințat, in mod repetat, ca iși va lua viața.

Acces Direct. Cați angajați erau, de fapt, in seara tragediei de la Ferma Dacilor. Alina, principala suspecta, face declarațiile momentului: „Au fost la momentul respectiv” / VIDEO

17:45, 01.02.2024 - Noi detalii cutremuratoare in ancheta incendiului cumplit de la Ferma Dacilor au ieșit la iveala! Iata cați angajați au fost, de fapt, in momentul tragediei in pensiunea din județul Prahova!


Ce parere ai despre aceasta stire?