Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Confidenta presupuselor victime vorbește și face lumină în scandalul Visarion Alexa. Care era tehnica de seducție a preotului: "M-a sărutat în colțul gurii..."

Publicat:

Confidenta presupuselor victime vorbește și face lumina in scandalul . Care era tehnica de seducție a preotului. Ce spune parintele Emilian despre indidentul in care este implicat slujitorul .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Acces Direct. O mama lupta sa scoata adevarul la lumina. Femeia susține ca fiul ei a fost ucis cu sange rece: "Geaca lui a fost gasita..." / VIDEO

17:45, 18.03.2024 - Crima la stana? Se implinesc 7 ani de cand mama Victoria lupta pentru a-i face dreptate fiului sau care a fost gasit mort langa stana la care lucra. Barbatul fusese dat disparut, iar trupul neinsuflețit a fost gasit dupa aproape trei saptamani dupa ce autoritațile au fost alertate.

Avocatul presupuselor victime ale fraților Tate a facut declarații! Milionarii britanici au fost acuzași ca vor sa fuga din Romania: ”Puteti intelege ca exista...”

10:41, 13.03.2024 - In urma cu o zi, frații Tate au fost eliberați, dupa ce au fost saltați de polițiști. Milionarii britanici ar avea, din nou, probleme cu legea, din cauza unor acuzații ale unor presupuse victime din trecut. Avocații fetelor au facut declarații despre acest dosar și i-au acuzat pe frații Tate ca vor…

Acces Direct. Ce a declarat in fața polițiștilor patronul lui Danuț, cel caruia Mario ii aduce acuzații grave. Ar fi ajuns sa se certe de la un teren: „Avea urme de violența” / VIDEO

19:06, 07.03.2024 - Mario incearca de mai bine de cinci ani sa arate ca nu a fost vinovat in scandalul cu Danuț, ingrijitorul de animale care lucra pentru Viorel. In schimb, patronul are o varianta diferita și spune ca, de fapt, Mario a fost cel care a inceput scandalul și tot cel care l-a lovit pe Danuț.

CTP, dupa scandalul din interiorul Bisericii: Sinodul BOR aplica regulile Mafiei și partidelor

21:30, 06.03.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat despre recentul eveniment al Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, reunit in ședința pe 29 februarie, cand IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat cu „dojana sinodala scrisa” pentru „razvratire și indisciplina”. Totodata, cel mai „șifonat“…

Acces Direct. Profesorul disparut din Valcea ar fi platit intreținerea pentru apartamentul mamei. Administratorul face lumina, in urma spuselor fostei soții

20:20, 05.02.2024 - Anișoara susține, in continuare, nu are legatura cu dispariția profesorului din Valcea și ca, de fapt, ar fi plecat voluntar de acasa. Femeia a fost cea care a spus ca fostul soț a mers sa plateasca intreținerea pentru mama lui.

Acces Direct. Fosta soacra a Mariei intervine in scandalul dintre cei doi, dupa ce l-a acuzat ca a pacalit-o. Barbatul și-ar fi cumparat mașini din banii ei / VIDEO

17:40, 31.01.2024 - Maria il acuza pe fostul iubit ca a pacalit-o și ca a ajuns sa se imprumute la banca, din cauza lui. In prezent, femeia are rate lunare de platit, dar și un copil de crescut. Despre planul lui ar fi știut și mama fostului iubit, care este deranjata de declarațiile Mariei.


Ce parere ai despre aceasta stire?