Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Ce s-a întâmplat cu Inna, după ce ar fi leșinat în fața pădurii! Imagini bombă cu cei doi tineri care au luat-o cu mașina! / VIDEO

Publicat:

Detalii bomba ies la iveala, dupa ce Inna, o fata din București, ar fi leșinat in fața padurii, dupa ce a plecat de la o petrecere. Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi baieți care au luat-o cu mașina și au dus-o la spital!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele imagini care surprind evadarea criminalului din București! Szombor Meszaros a fost luat de o mașina la ocazie / FOTO

10:50, 10.04.2024 - In urma cu o zi, polițiștii din Romania au fost in alerta, dupa ce un criminal periculos a reușit sa evadeze din duba oamenilor legii. Szombor Meszaros, condamnat pentru omor, a fost prins in Oradea, dupa ce un locuitor l-a recunoscut. Acum au aparut și primele imagini care surprind evadarea barbatului.

Primele imagini cu deținutul Szombor Meszaros, care a reușit sa fuga de sub nasul polițiștilor - Acesta a luat o mașina la ocazie / VIDEO

00:05, 10.04.2024 - E alerta de grad zero in Capitala! Deținutul Szombor Meszaros, condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor, a evadat marti din duba penitenciarului Rahova, in timp ce era transportat la o clinica privata din Bucuresti pentru investigații medicale.Marți, 09.04.

Imagini halucinante din momentul accidentului din Neamț, cand trei tineri au murit. Tragedia a fost filmata de camerele de supraveghere / VIDEO

15:00, 01.04.2024 - Au aparut imagini halucinante de la momentul in care s-a produs tragedia din Neamț. Trei tineri au murit intr-un accident devastator, iar alți trei au fost raniți grav și transportați la spital. Momentul in care mașinile lor au sarit de pe partea carosabila a fost filmat.

Imagini cu casa pe care și-a cumparat-o Oana Radu, dupa ce a plecat din apartamentul in care locuia cu fostul soț: „Cea mai frumoasa”

11:35, 30.03.2024 - Oana Radu și-a cumparat o noua locuința dupa divorțul de Catalin Dobrescu. Cei doi dețin impreuna un apartament pe care nu l-au imparțit inca, artista spune ca lasa totul pe mana justiției, caci și-a dat fostul soț in judecata. Dupa patru ani de relație, Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit,…

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Acces Direct. Ce s-a intamplat in ziua dispariției lui Marian, tanarul gasit mort. Noi detalii halucinante in cazul crimei de la stana / VIDEO

19:40, 19.03.2024 - Anchetatorii au dezvaluit ce s-a intamplat in ziua dispariției lui Marian, tanarul care a fost gasit mort dupa aproape trei saptamani de la dispariție. Iata noi detalii halucinannte in cazul crimei de la stana.

Italia. O șosea s-a surpat in orașul Napoli și a inghițit o mașina in care se aflau doi tineri. Ce s-a intamplat VIDEO

17:10, 21.02.2024 - Doi tineri cred ca sunt "norocoși ca sunt in viața" dupa ce mașina in care se aflau a fost inghițita de o dolina aparuta in dimineata zilei de miercuri pe un drum din districtul Vomero al orasului italian Napoli, informeaza miercuri ANSA.


Ce parere ai despre aceasta stire?