Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Academia Română: Educația online poate fi doar un suport pentru educația directă, în sala de clasă. Pentru copiii între 3 și 11 ani poate avea efecte dăunătoare

Publicat:

apreciaza ca generalizarea invatamantului on-line poate compromite intregul sistem de educatie, atat prin consecinte directe asupra calitatii, cat si prin cerintele legate de asigurarea echitabila a accesului tuturor elevilor si profesorilor la infrastructura performanta. Reprezentantii Academiei Romane mai spun ca experimentele grabite si nereusite, improvizatiile, instabilitatea, incoerenta si lipsa de viziune pot compromite sistemul (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teroare intr-o familie din Sibiu. Un barbat a distrus brațara de monitorizare dupa ce și-a amenințat cu moartea soția și copiii

13:00, 24.04.2024 - Un barbat din judetul Sibiu care si-a amenintat cu moartea sotia si copiii a fost monitorizat electronic dupa emiterea unui ordin de protectie. Barbatul a fost dat in urmarire dupa ce și-a distrus bratara electronica si si-a sunat sotia. ”La data de 1 aprilie a.c., in jurul orei 20.00, politistii Sectiei…

Sefa Sectiei ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon: Nu suport minciuna care destabilizeaza un sistem intreg

15:00, 13.04.2024 - Florina Pompilian, șefa Sectiei ATI de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti, a transmis sambata un mesaj dur pe Facebook, dand de ințeles ca scandalul iscat in ultima saptamana in jurul numarului de morți de la Terapie Intensiva este produsul unei rafuieli personale cu o angajata care se simte…

Elev din clasa a 10-a, injunghiat in fața Liceului Iuliu Maniu din București

15:36, 03.04.2024 - Un elev a fost injunghiat in fața Liceului Iuliu Maniu din București. Baiatul, elev in clasa a 10-a, a fost atacat de un adolescent de aceeași varsta, informeaza Antena 3. Victima a fost transportata imediat la spital. Din fericire, aceasta nu ar fi fost ranita foarte grav, suferind rani artificiale…

Totul despre inscrierea in clasa pregatitoare pentru 2024 – 2025. Completarea cererilor incepe in 11 aprilie

09:10, 02.04.2024 - Ministerul Educatiei a anunțat detaliile despre inscrierea in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2024 – 2025 si raspunde la cele mai frecvente intrebari. Completarea cererilor de inscriere de catre parinti incepe in 11 aprilie. „Colegii mei au adunat cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate…

Biletele de valoare si voucherele de vacanta vor putea fi emise electronic, dar si utilizate pentru plati online

11:11, 13.03.2024 - Camera Deputatilor, in calitate de for decizional a adoptat un proiect de lege prin care am introdus posibilitatea emiterii si utilizarii biletelor de valoare si a voucherelor de vacanta, in format electronic virtual.Conform proiectului legislativ, prin suport electronic se intelege orice dispozitiv…

Inotul in apa rece ofera un impuls de energie similar cocainei, dar fara aceleași efecte nocive

21:25, 07.03.2024 - Baile in apa foarte rece au devenit o moda, in special pentru barbați, in cautarea unui sport extrem, a unei metode de creștere a rezistenței fizice sau de conectare cu natura. Variantele sunt multiple – scufundarea intr-un butoi cu gheața, baia la copca sau inotul in mare pe timpul iernii. Efectul…

Interviu cu Ioan Bakoș (candidatul USR la Primaria Campia Turzii): „Copiii, tinerii din ziua de azi sunt supuși la tot felul de pericole. Noi, ca parinți, avem datoria sa ne asiguram ca vor crește sanatos și in siguranța.”

07:55, 06.02.2024 - Domnule Ioan Bakoș, care considerați ca este cea mai mare provocare cu care se confrunta Campia Turzii in prezent? Ioan Bakoș: Una dintre cele mai presante probleme este gestionarea ineficienta a proiectelor de infrastructura. Am observat numeroase lucrari publice incepute, dar neterminate, ceea ce…

In Gaza, 17.000 de copii ”nu stiu cui apartin”, traiesc fara parinți și frați, avertizeaza UNICEF

00:25, 03.02.2024 - UNICEF transmite ca aproximativ 17.000 de copii din Fașia Gaza traiesc separați de parinți sau frați și aproape toți copiii din enclava palestiniana au nevoie de suport psihologic, din cauza conflictului Hamas-Israel. Copiii prezinta simptome de anxietate persistenta, pierderea apetitului. Ei nu pot…


Ce parere ai despre aceasta stire?