Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A renuntat la straiele tiganesti si a aparut asa la plaja! Cum arata ANCA DE LA STREHAIA in costum de baie

Publicat:

Anca, sotia lui Leo de la Strehaia, renunta la straiele tiganesti atunci cand vrea sa se distreze.

Anca de la Strehaia e foarte fericita atunci cand se afla in prezenta sotului ei, Leo, chiar daca el i-a fost de multe ori infidel.

In imagini o puteti vedea pe Anca de la Strehaia in costum de baie, in timp ce se distreaza alaturi de partenerul ei de viata. Cu toate ca nu are o silueta perfecta, Anca nu se sfieste sa renunte la haine.

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adelina Pestrițu a aparut intr-o bluza decoltata, dupa ce a renunțat la implantul mamar. Cum arata dupa operația suferita

15:45, 11.03.2024 - Adelina Pestrițu a surprins cu cea mai recenta apariție a ei, dupa ce a renunțat la implantul mamar. Deși e intr-o perioada de recuperare, vedeta cu aproape doua milioane de urmaritori pe Instagram e foarte activa. In urma cu cateva saptamani s-a aflat ca Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar.…

Fenomen ciudat pe plaja din Mamaia! Ce a aparut la malul marii. Cum explica specialiștii / FOTO

13:50, 11.03.2024 - Un fenomen ciudat a avut loc pe plaja din Mamaia! Specialiștii au explicat exact despre ce este vorba și au transmis ca nu ar trebui sa existe motive de ingrjorare. Iata ce a aparut la malul marii!

Epava misterioasa a unei corabii scufundate acum sute de ani a aparut peste noapte pe o plaja din Newfoundland

08:05, 31.01.2024 - Locuitorii unei mici așezari de coasta din Newfoundland, o insula din nordul-estul Canadei, au ramas surprinși și foarte entuziasmați de apariția brusca și misterioasa a unei epave vechi de sute de ani pe o plaja din apropiere, scrie The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?