Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit tatăl lui Emi Pian, Nicolaie Duduianu. Interlopul se afla în Penitenciarul Mioveni

Publicat:

Inca o zi neagra pentru clanul Duduianu din Capitala. Dupa moartea lui , acum a fost anunțat și decesul tatalui acestuia, . Interlopul se afla in .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit Nicolae Manolescu. Criticul literar avea 84 de ani și era președintele Uniunii Scriitorilor din Romania

20:15, 23.03.2024 - Criticul literar Nicolae Manolescu a murit sambata, la varsta de 84 de ani, potrivit gazetarului Cristian Tudor Popescu care a publicat informația pe pagina sa de Facebook. Nicolae MAnolescu fusese internat vineri la Spitalul Elias din Capitala, in urma unui stop cardiac.

Suspiciuni de gripa aviara in București: o lebada a fost gasita moarta intr-un parc

07:00, 19.02.2024 - Lebada a fost trimisa la Direcția Sanitar-Veterinara București, unde urmeaza sa fie stabilita cauza exacta a morții. Se pare insa ca, in ultima saptamana, au murit mai multe pasari din Capitala printre care rațe și pescaruși, insa momentan se așteapta rezultatul analizelor. Suspiciunile de gripa aviara…

Un copil a murit, dupa ce s-a prabușit sub gheața iazului La Izvor din capitala

13:10, 27.01.2024 - Un minor in varsta de 14 ani a murit dupa ce s-a prabușit sub gheața subțire a iazului „La Izvor” din capitala. Cazul a avut loc in seara zilei de 26 ianuarie pe bazinul acvatic din sectorul Buiucani, municipiul Chișinau.

Incendiu devastator in zona Victoriei din Capitala - O femeie a murit/ Pompierii, șocați de ce au gasit

08:35, 16.01.2024 - Un incident devastator s-a petrecut noaptea trecuta in sectorul 1 al Capitalei, cand un incendiu a cuprins un apartament de la parterul unui bloc din apropierea Pieței Victoria. Echipajele de urgența au raspuns prompt la apelul la 112, primit la ora 2 dimineața, doar pentru a descoperi o femeie de 70…

Incendiul de la Ferma Dacilor. Cornel Dinicu nu se considera un pericol și vrea o pedeapsa mai blanda

08:50, 13.01.2024 - Interlopul susține ca masura arestului preventiv are un caracter excesiv. El a afirmat ca iși doreșlte ca acest caz sa fie elucidat cat mai repede, si ca din acest motiv este citez „umar la umar cu Parchetul”.Ba mai mult, in instanța proprietarul Fermei Dacilor a precizat ca traiește o adevarata drama…

A fost identificata cea de-a opta persoana care a murit in incendiul de la Ferma Dacilor. Victima a fost identificata prin analiza ADN

19:55, 05.01.2024 - Noi informații ies la iveala in cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Potrivit informațiilor, a fost identificata și cea de-a opta persoana care și-a pierdut viața dupa ce pensiunea a fost mistuita de flacari. Ultimele fragmente osoase care au fost aduse in Capitala ar fi fost identificate cu certitudine.

Un bucureștean și cainele lui au murit dupa ce au fost spulberați de o motocicleta VIDEO

07:55, 03.01.2024 - Un tragic accident s-a petrecut in cursul zilei de marți, 2 ianuarie, pe Calea 13 Septembrie din Capitala. Un barbat care iși scosese patrupedul la plimbare a fost lovit din plin de un motociclist vitezoman.

A murit actorul Rareș Ioan Stoica! Artistul avea doar 54 de ani

08:10, 29.12.2023 - Actorul de la Teatrul Nottara din Capitala, Rareș Ioan Stoica, a murit la varsta de doar 54 de ani. El a absolvit Academia de Teatru... The post A murit actorul Rareș Ioan Stoica! Artistul avea doar 54 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?