Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Ionela Prodan. Cântăreaţa de muzică populară avea 70 de ani

Publicat:

Cantareata de muzica populara a murit, potrivit unui anunt facut pe Facebook de fiica sa, . Reprezentantii Spitalului Elias din Capitala, acolo unde era internata artista, au confirmat,  ca , in varsta de 70 de ani, a murit luni seara, in jurul orei 21.00. Ea avea probleme cronice care s-au […] The post A murit . Cantareata de muzica populara avea 70 de ani appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

Știrile Antena Stars. Cantareața de muzica populara, impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat: „Simțeam ca mor acolo” / VIDEO

17:00, 18.03.2024 - O cantareața de muzica populara a fost impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat, insa gelozia lui a adus-o la un pas de moarte. Ce a marturisit Maria Ghinea despre coșmarul prin care a trecut.

Doliu uriaș in muzica populara din Romania. A murit o mare cantareața, avea doar 63 de ani

09:25, 09.03.2024 - Lumea folclorului este in doliu! O indragita cantareața de muzica populara de la noi din țara a decedat pe 7 martie 2024. Dorina Grad, doamna cantecului popular de pe Valea Someșului, s-a stins din viața la varsta de 63 de ani. A decedat Dorina Grad Interpreta de muzica populara Dorina Grad a decedat…

Cantarețul de muzica populara Mile Povan a murit la doar 31 ani. Solistul a fost gasit fara suflare in casa VIDEO

11:15, 29.02.2024 - Multe semne de intrebare s-au ridicat atunci cand un cantareț indragit de muzica populara, Mile Povan din Arad, a fost gasit mort in casa, la varsta de 31 de ani. Apropiații sai au confirmat pentru Adevarul care este cauza exacta a morții.

Tragedie in muzica populara romaneasca: a murit cantarețul Mile Povan (VIDEO)

19:55, 27.02.2024 - Cantatețul de muzica populara Mile Povan, pe numele sau Mihai Leric, a incetat din viața. Anunțul a fost facut de postul Hora TV. „Cata tristețe și cata durere in lumea muzicii populare, l-am pierdut pe colegul nostru drag Mile Povan! Drum lin spre rai prieten și coleg drag!”, arata Hora TV, pe pagina…

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.

Prin ce a trecut Marcela Fota dupa moartea soțului ei. Durerea profunda ascunsa de cantareața de muzica populara

14:31, 05.02.2024 - Marcela Fota a vorbit despre situația dificila cu care s-a confruntat la scurta vreme dupa ce soțul ei s-a stins din viața. Mai precis, cantareața de muzica populara s-a trezit cu moștenitorii barbatului pe cap, din cauza averii. Iata ce a dezvaluit!

O tanara cantareața de muzica populara a murit la cateva zile dupa ce a implinit 23 de ani

16:10, 25.01.2024 - Alina Popa, o cantareața de muzica populara din județul Gorj, s-a stins la doar 23 de ani. Artista suferea de cancer, o maladie ce a chinuit-o ani intregi și pe care a incercat sa o invinga pana in ultimele clipe. Miercuri, familia a condus-o pe ultimul drum. Citește și: AJOFM Argeș in doliu. Cristi…


Ce parere ai despre aceasta stire?