Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit din cauza păduchilor. Ce descoperire macabră au făcut legiștii la autopsie

Publicat:

Doi parinți au fost acuzați de crima dupa ce fiica lor, in varsta de 12 ani, a suferit un atac de cord cauzat de mușcaturi de paduchi. O copila a murit in urma unui infarct cauzat de mușcaturi repetate de paduchi , din Macon, Georgia, a fost gasita de polițiști intr-o camera murdara, inconjurata […] The post A murit din cauza paduchilor. Ce descoperire macabra au facut legiștii la autopsie appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra! Cadavrul unei femei disparute a fost gasit taiat in bucați, pe un camp din Dambovița

16:25, 06.04.2024 - Cadavrul unei femei care ar fi data disparuta in urma cu o luna și ar avea in jur de 30 de ani a fost gasit taiat in bucați, pe campul din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, in satul Olteni, județul Dambovița. Zeci de polițiști și specialiști au izolat zona pentru a gasi […] The post…

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:30, 02.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Descoperire macabra. Femeie gasita moarta intr-un baraj de pe raul Olt

15:00, 12.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Loredana Sandu, a precizat ca batrana ar fi plecat de dimineata de acasa fara sa anunte familia unde merge.Trupul ei a fost observat plutind intr-un baraj din partea de nord a municipiului Ramnicu Valcea de catre o persoana care a sesizat prin 112 evenimentul."La…

Descoperire macabra in cabina unui autocamion! A fost gasit cadavrul unui cetațean polonez

18:41, 29.01.2024 - Descoperire macabra in cabina unui autocamion parcat in comuna Bascov. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges in vehicul a fost gasit cadavrul unui cetațean polonez.

Descoperire macabra intr-o ferma din Italia. Polițiștii banuiesc ca ar avea legatura cu dispariția campioanei la tir Andreea Rabciuc

14:11, 21.01.2024 - Un schelet a fost gasit sambata dupa-amiaza intr-o ferma parasita din zona Castelplanio, in provincia Ancona, Italia. Anchetatorii banuiesc ca ar putea fi al Andreei Rabciuc, campioana de tir, disparuta in martie 2022. Testele ADN vor stabili daca este așa.

Descoperire macabra in Caraș-Severin! Mama și fiu gasiți morți in casa

17:15, 18.01.2024 - Doua persoane, mama și fiu, au fost gasite joi decedate in locuința lor din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin. Polițiștii au fost sesizați de o vecina a celor doi, informeaza IPJ Caraș-Severin.


Ce parere ai despre aceasta stire?