Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A militat pentru contracepție, cu orice risc, după ce a trăit o tragedie imensă! Margareta a fost aruncată în spatele gratiilor, dar nu s-a oprit! „Femeia este singura stăpână a corpului ei”

Publicat:

 nu a suportat ideea ca femeile sa nu aiba acces la metode de contracepție. A trait o tragedie de nedescris și a decis sa puna piciorul in prag și sa nu mai lase ceva similar sa se intample pentru vreo alta persoana. A fost aruncata la inchisoare și criticata de mulți.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Aveai telefon in camera” » Ora cu ora, Danuț Lupu a descris cum arata o zi petrecuta in spatele gratiilor, la Rahova: „Soției i-am interzis sa vina”

20:25, 17.04.2024 - Danuț Lupu (57 de ani) a detaliat la „Prietenii lui Ovidiu” cum arata programul unei zile pe care a petrecut-o in spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova. Fostul mijlocaș a fost condamnat la șapte luni și zece zile dupa ce-a fost prins ca a condus fara permis. Fostul fotbalist de la Rapid și Dinamo…

Loredana Atanasoaie, criminala din Mangalia, a fost condamnata la inchisoare. Cați ani va petrece in spatele gratiilor tanara care și-a ucis cea mai buna prietena

16:15, 10.04.2024 - La cateva luni bune de cand Alina a fost ucisa de cea mai buna prietena in Mangalia, Loredana Atanasoaie a fost condamnata la inchisoare. De curand, tanara a aflat cat va sta in spatele gratiilor. In plus, are de platit și daune morale familiei.

Fotbalist celebru, condamnat la 9 ani de inchisoare pentru viol. Cat va sta sportivul de performanța in spatele gratiilor / FOTO

11:05, 21.03.2024 - Chiar in ziua in care celebrul fotbalist de la Bracelona Dani Alves a fost eliberat condiționat din inchisoare, o alta legenda a fotbalului brazilian a primit o condamnare de noua ani de inchisoare pentru viol. Iata despre ce sportiv de performanța este vorba de aceasta data!

A intrat in sediul poliției, a facut duș și s-a culcat. Va sta 3 ani in spatele gratiilor

10:25, 12.03.2024 - Este vorba despre un barbat din Galșa, care in octombrie anul trecut a intrat in sediul Postului de Poliție din Pauliș. Acesta a gasit cheile in cutia poștala, a facut focul, a facut un duș, s-a pus sa doarma, iar dimineața a plecat cu uniforma polițistului și mai multe bunuri ale acestuia.

Cum i-a convins Danuț Lupu pe judecatori sa il elibereze din inchisoare. Fostul fotbalist a plecat acasa, dupa cinci luni de stat in spatele gratiilor: ”Doresc sa...”

12:40, 08.03.2024 - Vești bune pentru Danuț Lupu! Fostul fotbalist a fost eliberat din inchisoare, dupa cinci luni de stat in spatele gratiilor. Iata cum a reușit, alaturi de avocatul sau, sa ii convinga pe judecatori sa il lase in libertate și ce planuri are!

Alexei Navalny a murit! Opozantul rus a decedat in spatele gratiilor 

13:51, 16.02.2024 - A murit Alexei Navalny. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Departamentului Serviciului Federal Penitenciar, citat de presa de stat ruseasca, Alexei Navalny a murit intr-o colonie penitenciara.

Fiii vrajitoarei Sidonia au ajuns in spatele gratiilor! Judecatorii care au decis sa-i aresteze preventiv pentru 30 de zile

18:56, 12.02.2024 - Au aparut noi detalii in cazul crimei de la Padina! Fiii vrajitoarei Sidonia au fost arestați dupa crima de la petrecerea cu vedete. Iata ce au decis oamenii legii, dupa ce trei barbați au ucis cu sange rece un barbat in varsta de 41 de ani la o petrecere unde au participat și vedete!

Elena Udrea, declarația de dragoste pentru Adrian Alexandrov, de ziua lui. Ce cuvinte i-a transmis din spatele gratiilor

16:51, 04.02.2024 - Adrian Alexandrov sarbatorește astazi ziua sa, iar deși nu se poate afla langa el pentru a marca evenimentul impreuna, Elena Udrea, mama copilului sau, i-a transmis un mesaj emoționant de la inchisoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?