Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A ieșit la depășire fără să se asigure: Un bărbat a murit, iar soția acestuia, spitalizată în stare gravă

Publicat:

Accident tragic in raionul Leova. Un șofer, in varsta de 69 de ani, a murit dupa ce s-a ciocnit cu un alt vehicul care a ieșit pe contrasens. Impactul a avut loc in jurul orei 15:00 pe traseul Hancești-Leova in apropiere de localitatea Vozneseni.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Accident la Cluj Napoca! Un biciclist a fost transportat in stare grava la spital

11:56, 30.03.2024 - Ieri, in jurul pranzului, un accident rutier s-a produs pe strada Eftimie Murgu, la intersecția cu strada  Lunetei. „Un barbat de 30 de ani din Florești, circula cu bicicleta dinspre Calea Turzii, pe strada Eftimie Murgu, la intersecția cu strada Lunetei, a patruns in intersecție fara sa se asigure…

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Tragedie in Valcea. Un barbat a murit pe loc si alte 4 persoane sunt in stare grava la spital

09:30, 10.02.2024 - Tragedie in Valcea. Barbat de 57 de ani, mort pe loc si alte 4 persoane, in stare grava la spital. Un autoturism s-a ciocnit frontal cu o autoutilitara Noaptea trecuta, in localitatea Dragoesti, un sofer de 57 de ani si-a pierdut viata dupa ce masina sa a intrat in coliziune cu o autoutilitara, iar…

ULTIMA ORA! Un barbat a murit, iar soția sa a fost ranita, in urma unui accident intre un tir și doua autoturisme

17:55, 08.02.2024 - Un barbat de 64 de ani, din Suraia, a decedat joi dimineata, pe DN2-E85, la iesirea din Focsani catre Garoafa, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme si un TIR, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea. „La ora 02,50, politistii Serviciului Rutier au…


Ce parere ai despre aceasta stire?