Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost la un pas de moarte, însă iubirea a salvat-o! Femeia cu braț bionic s-a recăsătorit în secret

Publicat:

Viața ei s-a schimbat total in urma tragicului eveniment pe care l-a trait in 2017. a supraviețuit eroic torturii la care a fost supusa de catre fostul iubit, care i-a taiat ambele maini. Totuși, medicii au reuși sa ii salveze mana stanga, iar la brațul drept poarta o proteza bionica.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Organele a trei pacienți au salvat 9 vieți. Doua persoane au primit o noua șansa la viața in Cluj.

17:55, 19.04.2024 - Trei intervenții de prelevare din București, Baia Mare și Iași au salvat 9 oameni aflați in suferința au primit o noua sansa prin transplant de ficat, rinichi si plamani. Doi pacienți din Cluj au primit o noua șansa la viața.

Un autocar cu 30 de elevi a luat foc, in mers, pe un drum din Caraș Severin. Șoferul le-a salvat viața copiilor

10:15, 02.04.2024 - Cei 30 de elevi mai aveau doar cateva sute de metri pana la destinație, in localitatea Moldova Noua. Șoferul a observat in timp ce era la volan ca autovehiculul a luat foc, a oprit și a evacuat rapid copiii. Rafalele de vant au intețit flacarile și intervenția pompierilor a fost dificila.

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 

What’s Up s-a casatorit in secret: „I-am invitat cu o seara inainte”. A vrut ca nunta sa fie fara dar

14:31, 04.03.2024 - What's Up a confirmat ca s-a casatorit in secret cu aleasa inimii sale, Micky, in urma cu cateva luni. Cantarețul și-a anunțat apropiații cu o seara inainte de eveniment.De mai bine de doi ani, What's Up este intr-o relație cu Micky, iar cei doi s-a casatorit in urma cu doar cateva luni. Artistul este…

Taylor Swift ameninta ca da in judecata un student care i-a urmarit avionul privat și spune ca e "o chestiune de viata și de moarte"

07:45, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a facut publice online informatii despre zborul ei, transmite BBC.

Un pescar care a cazut intr-un lac din Caracal, salvat de la moarte un pompier și un jandarm. „A fugit de langa noi fara sa spuna ceva” VIDEO

11:40, 29.01.2024 - Un barbat care se afla la pescuit pe lacul inghețat din mijlocul parcului din municipiul Caracal a alunecat in apa și a fost in pericol sa se inece. Un pompier aflat cu familia la plimbare a sarit in apa fara sa stea pe ganduri, iar un jandarm l-a ajutat de pe mal

„Am ajuns aici ars”: Vedeta din Fauda a trecut pe langa moarte

19:55, 25.01.2024 - Actorul si cantaretul israelian Idan Amedi, cunoscut pentru rolul sau din popularul serial „ Fauda „, difuzat pe Netflix, a fost externat din spital dupa ce fusese ranit de o explozie in timpul luptelor din interiorul Fasiei Gaza, unde actiona ca rezervist al fortelor de aparare israeliene (IDF), informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?