Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A făcut sau nu blat Viorica Dăncilă cu Klaus Iohannis, la prezidențiale? Explicațiile lui Codrin Ștefănescu

Publicat:

Codrin Ștefanescu, fostul secretar al PSD, a oferit o explicație ce ar sa aiba rolul de a face lumina, in scandalul izbucnit recent in legatura cu un posibil blat, la alegerile prezidențiale. Ințelegerea ar fi fost facuta intre și , candidatul PNL care a ieșit invingator in prezidențialele din 2019. A facut […] The post A facut sau nu blat cu , la prezidențiale? Explicațiile lui Codrin Ștefanescu appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formația sud-africana BCUC a susținut un concert spectaculos la Timișoara; „Militam pentru toleranța, ințelegere, sentimente pozitive și ințelegerea dintre oameni” (video)

18:05, 18.04.2024 - Experiența live a unui concert susținut de formația sud – africana BCUC e greu de descris in cuvinte. Cei șapte muzicieni care in ultimii 20 de ani și-au perfecționat sunetul cu o serie de elemente spectaculoase au poposit miercuri seara in centrul Timișoarei, la M2 Event Venue, unde aproximativ 100…

Termoelectrica va consuma 5 mii tone de pacura din rezerva de stat, pentru a produce caldura, pe final de sezon de incalzire: Care sunt explicațiile

16:00, 25.03.2024 - Termoelectrica anunța ca va consuma circa 5 mii tone de pacura din rezerva de stat, in procesul de producție a agentului termic. Un proiect de hotarare an acest sens a fost propus spre consultare publica de catre Ministerul Energiei.

Cotele și probabilitațile – cat conteaza la pariurile online

15:25, 08.03.2024 - Ințelegerea cotelor și probabilitaților: element de baza in strategia pariorilor la casele de pariuri din mediul online Segmentul online al pariurilor sportive inseamna in 2024 venituri estimate in valoare de 49.96 miliarde dolar și un numar de 127.8 milioane de pariori la nivel global. In comparație…

(video) Președintele CSP la zile de naștere de familie și nunți cu Iachimovschi și Munteanu: Explicațiile lui Obada oferite in ședința

10:15, 28.02.2024 - Președintele CSP, Dumitru Obada, a participat la mai multe evenimente de familie cu Octavian Iachimovschi și Ion Munteanu. Obada a oferit explicații astazi la ședința unde se examineaza mai multe cereri in contextul concursului pentru selectarea candidatului la funcția de Procuror General.

(VIDEO) Protest la vila de protocol care se renoveaza „cu 7 milioane de euro din banii romanilor”

19:45, 27.02.2024 - Sute de bucureșteni, in frunte cu George Simion, președintele AUR, și cu Mihai Enache, candidatul AUR la Primaria Capitalei, au protestat impotriva cheltuielilor exorbitante pentru modernizarea unei vilei de protocol, evaluata la 7 milioane de euro, și despre care se presupune ca va fi cea de-a șaptea…

Viorica Dancila: "Comasarea alegerilor s-a facut dupa ce și-a dat acordul Iohannis și ca urmare a presiunii de la Bruxelles. Nu e deloc sigur ca ințelegerea PSD-PNL va rezista!"

18:15, 21.02.2024 - Viorica Dancila, fost prim-ministru al Romaniei, a comentat la Antena 3 CNN ințelegerea politica prin care PSD și PNL au comasat alegerile europarlamentare și cele locale și au devansat alegerile prezidențiale.

Iohannis, de Ziua Dezrobirii Romilor: Fara ințelegerea istoriei, extremismul va continua sa amenințe atat Europa, cat și intreaga lume.

11:15, 20.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, susține, cu ocazia Zilei Dezrobirii Romilor, ca țara noastra a reușit sa faca progreseze in ceea ce privește incluziunea romilor, fiind atrasa atenția ca fara cunoașterea istoriei in continuare va exista pericolul curentelor extremiste.


Ce parere ai despre aceasta stire?