Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

60 de animale au murit într-un incendiu produs la un adăpost din Arad

Publicat:

Un incendiu puternic produs, in aceasta dimineata, a mistuit un saivan, in care se aflau 60 de animale, aflat  la marginea localitatii , Arad, toate fiind gasite moarte dupa interventia pompierilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 200 de animale au murit intr-un incendiu la gradina zoologica din Crimeea

18:31, 16.04.2024 - Peste 200 de animale exotice au murit intr-un incendiu izbucnit la o gradina zoologica din Crimeea, au anuntat marti mass-media din aceasta peninsula ocupata de Rusia, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Un adapost de animale, dar și cantitați mari de furaje au ars intr-un incendiu

11:05, 16.04.2024 - Un adapost de animale din satul Basarabi, comuna Preutești, s-a facut scrum luni seara in urma unui puternic incendiu. Totul a plecat de la un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau izolat necorespunzator. Pentru stingerea flacarilor au fost trimise doua autospeciale ale ...

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Incendiu puternic la o ferma de animale in Constanța. Sute de oi au murit

13:05, 07.04.2024 - Un incediu puternic la o ferma de animale a curmat viața a 200 de oi și 10 porci. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 1.500 de mp, iar pompierii sosiți la fața locului s-au luptat ore in șir pentru a le stinge.

INCENDIU la o magazie și un adapost de animale din Valea Groșilor, comuna Vad – FOTO

17:46, 10.03.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit, astazi, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexa gospodareasca, in care era amenajata o magazie și un adapost de animale, din localitatea Valea Groșilor, comuna Vad. La fața locului au ajuns doua autospeciale pentru stingerea incendiilor,…

VIDEO Incendiu la un apartament plin cu animale, in Suceava: 5 pisici și 3 caini au murit

17:40, 25.02.2024 - Alerta in Suceava, unde un apartament a fost cuprins de flacari. Ușa era blocata, așa ca salvatorii au forțat-o ca sa poata sa intre in locuința. Nu au gasit nicio persoana acolo, ci mai multe animale.

Tragedie la Arad! O persoana a murit carbonizata intr-un incendiu

22:00, 16.02.2024 - Un incendiu violent a izbucnit, vineri seara, la o anexa construita din lemn din municipiul Arad - Balastiera Micalaca, anunța ISU Arad. Din informațiile primite, pompierii transmit ca exista posibilitatea ca o victima sa fie surprinsa in interior.

Tragedie pe strada Codrului: o persoana a murit intr-un incendiu

15:55, 25.01.2024 - O persoana a murit in urma unui incendiu care a izbucnit la o casa de pe strada Codrului din municipiul Arad. https://arad24.net/2024/01/25/o-casa-din-arad-a-luat-foc-pompierii-militari-intervin/ „O persoana a decedat in urma unui incendiu izbucnit la o casa din municipiul Arad, decesul fiind declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?