Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

5 solutii pentru tratarea sinuzitei

Publicat:

Sinuzita este o infectie cauzata de blocarea si inflamarea sinusurilor. In cele mai multe cazuri, poate fi o sinuzita acuta, care apare dupa o viroza respiratorie si se vindeca in 2-4 saptamani. Dar atunci cand infectia se mentine peste 12 saptamani, se dezvolta sinuzita cronica, boala serioasa ce necesita diagnostic si tratament medical de specialitate.

Ce trebuie sa stii despre sinuzita?

La nivelul fetei exista 8 cavitati osoase numite sinusuri, care se afla in legatura cu fosele nazale. Exista cate o pereche de sinusuri maxilare, sinusuri etmoidale, sinusuri frontale si sinusuri…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simptomele hemofiliei, o boala rara a sangelui care se transmite ereditar. Tratamentul prescris

11:46, 19.04.2024 - Hemofilia, o boala ereditara, din pacate, nevindecabila, are impact uriaș și asupra copiilor. La Buzau, dintre cei 17 pacienți care primesc tratament pentru aceasta maladie, 12 sunt copii. In Romania, sunt inregistrate peste 2.000 de persoane diagnosticate cu hemofilie și boala von Willebrand.

Cancerul de endometru: Care sunt simptomele și in ce consta tratamentul

08:45, 10.04.2024 - Atunci cand la nivelul corpului uterin apar tumori maligne care se dezvolta din celulele mucoasei care captușește la interior uterul, vorbim despre cancerul de endometru. Care sunt factorii de risc, semnele și simptomele, cum se stabilește diagnosticul și in ce consta tratamentul aflam de la dr. Ciprian…

Ciuperca unghiei, o infecție aparent banala, care se poate finaliza cu o intervenție chirurgicala!

00:26, 04.04.2024 - Ciuperca unghiei este foarte frecventa, pare banala, dar netratata corect se poate finaliza cu o intervenție chirurgicala. Atenție, tratamentul este o provocare, deoarece este de durata și presupune rabdare și consecvența. Ciuperca unghiei sau micoza afecteaza unghiile mainii, dar mai ales ale piciorului.…

Actualitate medicala/ EMA avizeaza prima monoterapie orala pentru hemoglobinuria paroxistica nocturna

01:00, 28.03.2024 - Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA) a aprobat acordarea unei autorizatii europene de introducere pe piata pentru Fabhalta, prima monoterapie orala pentru pacientii adulti cu hemoglobinurie paroxistica nocturna (HPN) care sufera de anemie hemolitica, o boala genetica rara a sangelui care distruge…

Atenție! Este alerta de malarie in Romania. Ce trebuie sa stim despre maladia care ucide peste 400.000 de oameni anual

14:51, 16.02.2024 - Cu peste 11 cazuri de imbolnavire și doua decese (inregistrate la o femeie in varsta de 47 de ani și un barbat de 54 de ani) in ultimele trei luni, Romania se afla in stare de alerta din cauza malariei. Ingrijorați de apariția cazurilor de malarie severa, specialiștii fac recomandari populației care…

Testeaza cat de perspicace ești, de fapt. Ghicește, in doar 5 secunde, cine este partenerul domnișoarei din imagine

13:35, 29.01.2024 - Puzzle-urile cu imagini reprezinta un mod amuzant și diferite de a-ți pune la incercare creierul. Sunt folosite de specialiști pentru a determina IQ-ul unei persoane, avand in vedere timpul necesar pentru rezolvarea testului. Test IQ puzzle pentru genii Iluziile optice sunt imagini atragatoare care…

Tatuarea nu este lipsita de riscuri!

00:21, 29.01.2024 - Tatuajele permanente implica injectarea de cerneala colorata in stratul intermediar al pielii (derm) format din țesut conjunctiv și numeroase structuri precum vase de sange și terminații nervoase cu rol crucial in menținerea sanatații pielii. Cerneala pentru tatuaje poate provoca alergii, poate fi contaminata…

Doza de urgența dintr-un antibiotic, eliberat fara rețeta, acopera tratamentul pentru 48 de ore - Precizari ale Ministerului Sanatații

11:10, 23.01.2024 - Ministerul Sanatații s-a razgandit: Daca inițial anunța ca romanii vor putea primi, in farmacii, antibiotic fara rețeta pentru trei zile, acum, potrivit ultimelor precizari, antibioticele se vor putea elibera in „situații de urgența” pentru 48 de ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?