Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

5 locuri din Cluj, perfecte pentru o întâlnire romantică de 8 martie

Publicat:

Deseori suntem în pana de idei pentru cumpararea unui cadou, așa ca alegem sa scoatem persoana draga în locuri cât mai frumoase.

Cum ar putea arata o zi de 8 martie în Cluj, în aer liber?

Astazi va propunem câteva locuri din Cluj unde puteți ieși cu persoanele dragi voua de 8 martie.

Cetațuia

Daca locuiți în județul Cluj, sunteți norocoși din mai multe puncte de vedere, însa, Cetațuia este unul dintre cele mai importante. O panorama spre oras, cu multe cladiri, turle de biserici, verdeata, cartiere de blocuri noi, Somesul,

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zodia care va avea parte de o intalnire romantica in aceasta perioada. Nativii ar trebui sa iși asculte intuiția

08:45, 02.03.2024 - O zodie din Horoscop va avea parte de o intalnire romantica in aceasta perioada. Astrele aduc vești bune pentru nativi in urmatoarea perioada a anului, Iata cine sunt nativii care ar trebui sa iși asculte intuiția!

3 destinații perfecte pentru deconectare și relaxare

23:15, 23.02.2024 - Vrei sa scapi de grijile cotidiene și de agitația urbana? Știm exact de ce ai nevoie. Am pregatit pentru tine o lista cu cateva destinații perfecte pentru deconectare și relaxare, astfel incat sa te bucuri de liniște și pace din plin. Sa incepem! Magura, județul Brașov Acest colț de paradis, pazit de…

LIVE Video: RO e-Factura: Principalele probleme. Intalnire online cu Daniel Sandu, expert contabil, marți, ora 11.00, pe StartupCafe.ro

17:40, 11.02.2024 - Marți, 13 februarie 2024, de la ora 11.00, ne vedem cu Daniel Sandu, consultant fiscal și expert contabil, intr-o intalnire online transmisa live video pe pagina de Facebook a StartupCafe, pe canalul nostru de YouTube și pe website-ul StartupCafe.ro. Tema: RO e-Factura.

Cinematografele Clujului de altadata. Care erau locurile preferate de cinefili sau pentru o intalnire romantica?

13:55, 06.02.2024 - Cinematografia a fost mereu „in sangele” clujenilor. Inainte sa existe cineplexuri sau festivaluri de film cu mii de spectatori, cinefilii se adunau sa vada cele mai noi ecranizari in cinematografele din centrul orașului.

Ambasadorul roman la Chișinau, intalnire cu noul viceprim-ministru moldovean pentru integrare europeana. Ce au vizat discuțiile

20:35, 05.02.2024 - Cristian-Leon Turcanu, ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, și Cristina Gherasimov, viceprim-ministru moldovean pentru integrare europeana, au avut luni o intalnire la Chișinau, aceștia discutand despre cooperarea bilaterala cu privire la procesul de integrare europeana a țarii vecine.

Flutur le-a solicitat sutelor de liberali prezenți la o intalnire de lucru sa plece acasa și sa nu raspunda provocarilor protestatarilor de la AUR (FOTO)

14:56, 28.01.2024 - Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a solicitat astazi celor cateva sute de liberali prezenți astazi la o intalnire de lucru in incinta Casei de Cultura din Suceava sa plece acasa dupa discuții și sa nu raspunda provocarilor celor de la AUR care organizeaza un protest in centrul municipiului…

UTCN participa la cea de-a doua intalnire dedicata implementarii fazei EUt+ Accelerate a Universitații Europene de Tehnologie

15:45, 19.01.2024 - In perioada 22 - 26 ianuarie, o delegație a Universitații Tehnice din Cluj-Napoca se va deplasa la Troyes, Franța, pentru intalniri de lucru privind implementarea celei de-a doua faze a Universitații Europene de Tehnologie EUt+.

Ucraina și Ungaria pregatesc o intalnire „fructuoasa” intre Viktor Orban și Volodimir Zelenski: „Speram sa aiba șanse de succes”

17:50, 11.01.2024 - Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a anuntat joi o intrevedere pe 29 ianuarie cu omologul sau ucrainean, Dmitro Kuleba, pentru a pregati o intalnire intre liderii celor doua tari vecine care au relatii tensionate, informeaza agentiile France Presse si MTI, citate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?