Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

44 de timișeni încă internați în spital din cauza COVID-19, trei dintre ei la Terapie Intensivă

Publicat:

Prefectura Timiș a anunțat ca, in ultimele 24 de ore, in județ au fost confirmate șase cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoaca boala COVID-19, din 1.918 teste efectuate (din care 876 teste rapide). Toate cazurile noi sunt din Timișoara. Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este in […] Articolul 44 de timișeni inca internați in spital din cauza COVID-19, trei dintre ei la a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident in apropiere de Timisoara. O femeie a ajuns la spital din cauza neatenției unei soferițe

16:45, 13.04.2024 - O soferița care nu s-a asigurat corespunzator la plecarea de pe loc a provocat un accident de circulație, in Timis. „O femeie in varsta de 35 de ani se afla staționata cu autoturismul inafara parții carosabile pe DJ 591, iar la un moment dat la punerea in mișcare a autoturismului ar fi intrat in coliziune…

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Un virus, vinovat de imbolnavirea in masa la zeci de elevi și profesori de la liceul loga din Timișoara

14:40, 04.04.2024 - Misterul imbolnavirii in masa de la un colegiul Constantin Diaconovici Loga din Timisoara e pe cale sa fie elucidat. Un norovirus este cel mai probabil cauza infectiei pentru care zeci de elevi si profesori au avut nevoie de ingrijiri medicale, unii chiar de spitalizare. Virusul care poate rezista si…

Focar de infecție cu Norovirus, confirmat la un liceu din vestul țarii. 14 elevi sunt internați in spital

13:01, 04.04.2024 - Directia de Sanatate Publica (DSP) Timis a informat, joi, ca a fost confirmata suspiciunea de focar cu Norovirus la Colegiul National "C.D. Loga" din Timisoara, de unde zeci de elevi si cadre didactice au ajuns la spital.

Din ce cauza au ajuns la spital zeci de elevi și profesori de la un colegiu din Timișoara. Ce spun medicii: "Aceleași simptome..." 

18:30, 03.04.2024 - Peste 100 de persoane, 86 elevi si 21 de profesori de la Colegiul National ”C.D. Loga” din Timisoara au ajuns la spital cu simptome digestive. Care a fost cauza pentru care cadrele didactice și copiii au avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce spun cadrele medicale.

Zeci de copii și profesori de la un colegiu din Timișoara, la spital cu simptome de intoxicație. Cauza e necunoscuta

13:30, 03.04.2024 - Aproape 90 de copii de la Colegiul CD Loga din Timișoara, alaturi de 12 adulți, profesori și angajați ai școlii, au ajuns noaptea trecuta la spital, cu simptome de intoxicație. O parte din ei au fost internați la spital. Citește și: Copil din Brașov, agresat și forțat sa munceasca in condiții inumane…

Zeci de copii și profesori de la un Colegiu din Timișoara au ajuns de urgența la spital. Cursurile au fost intrerupe, este cercetata cauza

09:55, 03.04.2024 - Aproape 90 de copii de la Colegiul CD Loga din Timișoara, alaturi de 12 adulți, profesori și angajați ai școlii, au ajuns noaptea trecuta la spital, cu simptome de intoxicație. O parte din ei au fost internați la spital.

Medicul Virgil Musta a fost achitat de Tribunalul Timis in dosarul „teste COVID-19“

21:45, 08.02.2024 - Tribunalul Timis a hotarat, joi, achitarea medicului Virgil Musta, sef al Sectiei Infectioase a Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Victor Babes" din Timisoara, in dosarul "teste COVID-19", in care a fost acuzat de procurorii DNA de instigare la abuz in serviciu.


Ce parere ai despre aceasta stire?