Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

4 alimente din bucătărie care cresc riscul de cancer de colon

Publicat:

Cancerul de colon este o boala destul de comuna. Aceasta afecteaza 1 barbat din 22 și 1 femeie din 24. Deși riscul este mai scazut în cazul femeilor, acest lucru nu înseamna ca nu exista șanse sa te îmbolnavești.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Lavrov amenința SUA și NATO: Cresc riscul de razboi nuclear, prin obsesia de a infrange Rusia

13:26, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Joburile de rutina cresc riscul de declin cognitiv cu 66% și de demența cu 37%, potrivit unui studiu

08:26, 18.04.2024 - Conform unui nou studiu, activitatea intensa a creierului la locul de munca ar putea da roade nu numai in ceea ce privește avansarea in cariera, ci ar putea, de asemenea, sa protejeze cogniția și sa contribuie la prevenirea demenței pe masura ce inaintezi in varsta.

STUDIU alarmant: Bauturile dietetice cresc riscul de fibrilație atriala - Ce recomanda experții

06:05, 20.03.2024 - Doi litri de sucuri indulcite in mod artificial, pe saptamana, cresc riscul cu 20% de a dezvolta fibrilație atriala, adica o bataie neregulta a inimii, relateaza CNN. Potrivit unui studiu citat de CNN, riscul de apariție al fibrilației atriale crește cu 20% in cazul persoanelor care consuma doi litri…

A aparut chifteaua din mucegai: Cum este creata noua 'senzație' din bucatarie

08:55, 18.03.2024 - Cu lactate fara componente de origine animala și alternative de carne vegetariana deja prezente pe piața, este evident cum biotehnologia poate revoluționa industria alimentara. Progresele in ingineria genetica permit utilizarea microorganismelor pentru a produce alimente vegane care sunt sanatoase pentru…

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Cum determinam riscul de cancer mamar

14:15, 15.02.2024 - Afecțiunea oncologica cea mai frecventa la femeile din Romania ramane cancerul de san. Despre genele implicate in cancerul mamar ereditar și ce alte gene cunoscute sunt corelate cu riscul crescut al acestei boli discutam cu dr. Cristina Lazar, medic specialist Chirurgie generala.

Cancerul colorectal: manifestari și factori de risc

11:25, 14.02.2024 - Este unul din cele mai prevalente cancere in randul populației țarii noastre. Cancerul colorectal sau cancerul de colon, cum mai este el cunoscut, are mai multe manifestari pe care le putem identifica. Practic, in acest tip de patologie oncologica se dezvolta celule canceroase in colon sau rect. Apare…

Ce urmeaza dupa diagnosticul de cancer la san? Procedurile care cresc șansele de vindecare

10:00, 05.02.2024 - Cancerul la san este cel mai frecvent tip de cancer la femeile din Romania, fiind deseori descoperit in stadii avansate. Din fericire, in prezent exista metode de tratament moderne, de ultima generație, care cresc șansele de vindecare și asigura o buna calitate a vieții pacientelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?