Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

332 cazuri COVID la Turda, 116 în Câmpia Turzii

Publicat:

Rata de incidența a infectarilor cu noul coronavirus a inregistrat sambata o noua scadere in județul Cluj. Scadere, nu dispariție! Incidența la nivel de județ a ajuns la 7,21 cazuri la mia de... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Gest inconștient al unui pompier. Trece cu autospeciala peste șine la doar cateva secunde inainte sa vina trenul/ VIDEO

12:41, 10.04.2024 - Gest inconstient al unui echipaj de pompieri care se afla in misiune, in Campia Turzii, județul Cluj. Soferul autospecialei de interventie a pompierilor aflata in misiune a trecut peste sinele de cale ferata, desi un tren accelerat se apropia cu viteza.

Ce se mai aude de GRIPA și COVID in Cluj. Rapoartele din ultima saptamana

14:25, 04.04.2024 - Incidenta infectiilor respiratorii au avut un trend descrescator, la nivel național, fata de saptamana anterioara, atat in cazul gripei, cat și a infecțiilor provocate de noul coronavirus.

Sezonul capușelor și boala Lyme. Specialiștii propun o noua soluție

10:50, 27.03.2024 - Boala Lyme și sezonul capușelor Temperaturile in creștere ce au urmat unei ierni ușoare ajuta capușele sa devina active și sa transmita, in numar mai mare și mai devreme, boala Lyme. Conform Institutului Național de Sanatate Publica, in Romania, la nivel național, in anul 2018, au fost confirmate 532…

O mamica din Campia Turzii a inițiat o petiție catre Ministrul Educației! „Educație reala pentru copiii cu dizabilitați”

20:10, 16.03.2024 - Silvia Elisabeta Dandoczi, o mamica din Campia Turzii , a inițiat o petiție pe care vrea sa o trimita Ministrului Educației privind educația reala a elevilor cu dizabilitați din Romania. Silvia Elisabeta Dandoczi este cunoscuta pentru faptul ca de-a lungul timpului, s-a luptat cu instituțiile statului…

Care sunt simptomele variantei actuale de COVID-19. 13 romani au murit in ultima saptamana

12:20, 29.02.2024 - Saptamana trecuta au fost inregistrate aproape o mie de cazuri de Covid-19 in țara noastra, potrivit INSP, iar 43,3% din cazuri au fost raportate in Bucuresti si in judetele Cluj, Constanta, Prahova si Brasov.

INSP: 14 decese din cauza gripei, in ultima saptamana. Cele mai multe noi infectari in București

15:35, 15.02.2024 - Incidenta infectiilor respiratorii, in saptamana 5-11 februarie, a depasit nivelul mediu calculat pentru ultimele sezoane, dar este pe un trend usor descrescator fata de saptamanile anterioare, a anunțat joi, 15 februarie, Institutul National de Sanatate Publica, citat de Agerpres.Astfel, in saptamana…

Cine sunt candidații AUR pentru primariile din Turda și Campia Turzii

11:15, 15.02.2024 - Partidele de opoziție se grabesc sa-și anunțe candidații cu care vor sa caștige primariile din județul Cluj. Dupa USR, a venit și randul celor de la AUR sa faca publice numele candidaților pentru fotoliul de edil al municipiilor Turda și Campia Turzii.

Impact violent intre o autoutilitara si un autoturism pe DN15, la Campia Turzii: o persoana a ramas incarcerata

08:50, 06.02.2024 - Accidentul s-a produs, marti dimineata, pe DN 15, intre municipiile Turda si Campia Turzii, relateaza News.ro.  Acolo au ajuns o autospeciala cu modul de descarcerare de la ISU Cluj si un echipaj SAJ, echipajele gasind o autoutilitara si un autoturism avariate, cu soferul autoturismului ramas blocat…


Ce parere ai despre aceasta stire?