Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

32 de oameni uciși de trăsnet în India. Furtunile au făcut ravagii

Publicat:

Cel putin 32 de oameni au murit loviți de trasnet in nordul Indiei, in timpul unor furtuni musonice, au anuntat sambata oficialii indieni si mass-media locale, relateaza DPA, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri generale in India: exercitiul gigantic la care participa aproape un miliard de oameni / Intrebari care insotesc acest scrutin

07:25, 19.04.2024 - Un miliard de alegatori sunt asteptati la urne intre 19 aprilie si 1 iunie pentru alegerile generale din India. Potrivit sondajelor, BJP, partidul nationalist hindus, ramane favorit. Daca va castiga, premierul Narendra Modi va fi reales pentru un al treilea mandat, scrie news.ro.

Vremea groaznica a facut ravagii. Cinci oameni au murit din cauza rafalelor de vant in Polonia

08:50, 02.04.2024 - Este haos in Polonia, dupa ce vremea rea a facut ravagii. Cinci oameni au fost uciși de copaci, dupa ce vantul a ajuns sa sufle cu viteze inimaginabile. Vijeliile persista deja de zile bune și pompierii au avut intervenții de urgența non-stop. Cinci oameni, uciși și de vijeliile din Polonia Vremea a…

Armata israeliana, acuzata ca a deschis focul intr-o mulțime care aștepta ajutoare umanitare. 9 oameni au fost uciși

20:05, 23.03.2024 - Ministerul Sanatatii condus de Hamas a anuntat, sambata, ca noua persoane au fost ucise de focuri de arma israeliene asupra unei multimi care astepta sa fie distribuite ajutoare in nordul Fasiei Gaza, relateaza AFP, potrivit News.ro. 

ONU: Foametea va face ravagii in Fașia Gaza „in orice moment”. Peste 1,1 milioane de oameni, intr-o situație „catastrofica”

14:50, 19.03.2024 - Unul din doi locuitori ai Fasiei Gaza se afla intr-o situatie alimentara catastrofica, mai ales in nordul enclavei, unde foametea urmeaza sa faca ravagii incepand din mai, in cazul in care nu se iau masuri „urgente”, avertizeaza agentiile specializate al ONU, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Nou atac al Israelului in Gaza. Cel puțin 11 oameni au fost uciși

11:50, 03.03.2024 - Cel putin 11 oameni au fost ucisi intr-un atac aerian al Israelului asupra unei tabere de refugiati aflata langa o maternitate din Rafah, a declarat,... The post Nou atac al Israelului in Gaza. Cel puțin 11 oameni au fost uciși appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Momentul busculadei din Gaza in care peste 100 de oameni au fost uciși incercand sa ajunga la ajutoarele umanitare

12:01, 01.03.2024 - Cel puțin 112 palestinieni au fost uciși și 760 au fost raniți in Gaza in timp ce incercau cu disperare sa ajunga la ajutoarele umanitare transportate in camioane printr-un coridor umanitar a carui securitate era asigurata de trupele israeliene. Autoritațile palestiniene controlate de Hamas acuza ca…

Prințul William cere oprirea violențelor din Orientul Mijlociu „cat mai curand posibil”: „Prea mulți oameni au fost uciși”

15:25, 20.02.2024 - Prințul William al Marii Britanii a cerut incetarea violențelor din Orientul Mijlociu cat mai curand posibil, adaugand ca „prea mulți oameni au fost uciși” și ca „este nevoie disperata de sprijin umanitar pentru Fașia Gaza”, transmite BBC.

VIDEO. Proteste violente in India soldate cu doi morți și peste 80 de raniți

17:20, 09.02.2024 - Doua persoane au fost ucise și peste 80 au fost ranite in protestele violente din orașul Haldwani, din nordul Indiei, in urma unei campanii de demolare a guvernului a ceea ce acesta numește “incropiri ilegale”, au declarat vineri autoritațile. Violențele au izbucnit joi, cand oficialii statului Uttarakhand…


Ce parere ai despre aceasta stire?