Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

30 de zile vor sta în celulă la 13: Primărița de la Trușeni și alți 2 reținuți, după gratii

Publicat:

Primarița de la Trușeni, arhitectul-șef și fostul șef al Intreprinderii municipale au primit 30 de zile de arest preventiv in penitenciarul 13. Decizia a fost luata astazi de magistrații de la Ciocana.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cei trei inspectori vamali, reținuți la Aeroport pentru mita, plasați in arest preventiv: Unul - dupa gratii, alții doi, la domiciliu

16:21, 04.04.2024 - Cei trei inspectori vamali, reținuți pe 1 aprilie la Aeroport pentru mita, au fost plasați in arest preventiv. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului, responsabila de comunicare cu mass-media.

Alina Gorghiu, intrebata daca fugarul Catalin Cherecheș va sta intr-o celula speciala: „Nici pomeneala”

15:50, 14.03.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a declarat joi, in emisiunea Studio Politic, la Digi24, ca in termen de cateva zile fostul primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, va adus in țara din Germania, precizand ca urmeaza sa fie stabilit și penitenciarul in care va fi plasat. Intrebata daca fugarul va…

Frații Tate, din nou dupa gratii! Andrew și Tristan Tate, reținuți la solicitarea autoritaților din Marea Britanie

13:15, 12.03.2024 - Frații Tate se afla din nou in arest. Ei au fost reținuți la solicitarea autoritaților din Marea Britanie.  Cei doi au fost ridicați de polițiști, seara trecuta, din Ilfov. Potrivit unor surse judiciare, polițiștii ilfoveni au pus in executare un mandat european de arestare emis de autoritațile Regatului…

Cei trei ex-angajați ai instituțiilor de forța, reținuți in dosarul finanțarii ilegale a protestelor, vor sta 30 de zile dupa gratii: Printre ei este și Andrei Galațchi de la Cricova

15:55, 09.03.2024 - Procuratura a emis un comunicat cu detalii despre „dosarul de finanțare ilegala a partidelor politice și spalare de bani”. In urma perchezițiilor la domiciliile suspecților au fost ridicate milioane de lei și mii de euro. Toți 3 banuiți vizați in acest dosar au fost reținuți pentru 30 de zile.

(video) La furat pe timp de noapte: Doi moldoveni, reținuți dupa ce au „curațit” un depozit de laptopuri și tablete

11:51, 01.03.2024 - Poliția informeaza despre reținerea a doi cetațeni care au furat bunuri dintr-un depozit din sectorul Ciocana in valoare de 6600 de lei. Aceștia anterior au fost judecați pentru acțiuni similare iar acum risca pana la 4 ani de inchisoare.

Bagați dupa gratii pentru 30 de zile: Cei cinci polițiști de la nord, reținuți pentru mita, plasați in arest preventiv

17:55, 08.02.2024 - Cei cinci polițiști ai Direcției de Patrulare Nord, reținuți de CNA acum cateva zile, au fost plasați in arest preventiv pentru 30 de zile, in urma deciziei judecatorului de instrucție, anunța CNA.

(video) Furau motorina de la camioane, apoi o vindeau: Patru tineri, reținuți. Cați ani de pușcarie risca

15:20, 22.01.2024 - Patru tineri, toți de 21 de ani, au fost reținuți fiind suspectați de comiterea mai multor furturi. In noaptea de 12 ianuarie, aceștia au patruns pe teritoriul unei parcari unde staționau mai multe autocamioane și au sustras 120 de litri de combustibil din rezervoarele acestora.


Ce parere ai despre aceasta stire?