Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 zodii care stau prost cu nervii. Nu trebuie să le ai în preajmă!

Publicat:

Cu siguranța și tu ai in anturaj persoane care stau prost cu nervii și „se aprind” de la orice! Sau poate chiar și tu te numeri printre cele 3 zodii care stau prost la capitolul rabdare și bunatate și explodeaza ca o bomba atunci cand nu le convine ceva.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jador a rupt tacerea despre participarea la Survivor All Stars: ‘M-am dus de prost’. Cine ii va fi naș

12:10, 16.04.2024 - Intors de la Survivor All Stars, Jador a facut dezvaluiri inedite in cadrul unui interviu. Solistul a rupt tacerea și a recunoscut de ce a participat a doua oara la show-ul din Republica Dominicana. In plus, el a dezvaluit ca se pregatește de nunta cu Oana Ciocan, femeia care a reușit sa-l ‘cumințeasca’.…

Inainte de Oscaruri, am aflat care a fost cel mai prost film de anul trecut / Cine sunt „caștigatorii” premiilor „Zmeura de Aur”

14:11, 09.03.2024 - Un film de groaza bazat pe indragitul personaj pentru copii „Winnie the Pooh" a luat sambata „Zmeura de aur”, un premiu acordat tradițional inainte de Oscaruri pentru cele mai proaste performanțe de la Hollywood, transmite Reuters.

Primavara aduce schimbari semnificative pentru cinci zodii. Ce așteapta stelele in aceasta perioada.

15:30, 12.02.2024 - Primavara aduce o explozie de energie și schimbari in aer, iar pentru unii dintre noi, influențele astrale vor aduce schimbari radicale in destinul lor. In acest sezon al reinnoirii, trei zodii se vor afla sub semnul schimbarilor majore, cu oportunitați și provocari ce vor defini calea spre viitor.

Inarmata prost și epuizata: ce speranța mai exista pentru Ucraina daca ajutorul militar al SUA se oprește? | Analiza The Guardian

23:06, 11.02.2024 - Ucraina a inceput anul 2024 in defensiva, iar perspectivele Kievului pe campul de lupta se estompeaza și mai mult pe masura ce republicanii din Congresul SUA par a fi din ce in ce mai intenționați sa blocheze ajutor militar. Daca Europa nu va reduce decalajul, din 2025 Ucraina risca sa fie infranta.

Cele 4 zodii carora li se schimba viața pana pe 23 februarie 2024. Sunt afectate de Mercur in Varsator

15:40, 05.02.2024 - Urmeaza o perioada a marilor tranziții. Astrologii au dezvaluit care sunt cele patru zodii carora li se schimba viața pana pe 23 februarie 2024. Sunt afectate de Mercur in Varsator, totul incepe din ziua de 5 februarie 2024. Mercur in Varsator Pe masura ce Mercur trece astazi, 5 februarie 2024, in Varsator,…

Top 5 zodii care vor sa fie mereu in centrul atenției. Se viseaza neincetat in lumina reflectoarelor

10:25, 30.01.2024 - LeuLeul este regele (sau regina) zodiacului și este cunoscut pentru natura sa carismatica, fermecatoare și plina de incredere. Aceștia adora sa fie in centrul atenției și sa fie inconjurat de admiratori care ii apreciaza și ii aplauda. Leii se simt in largul lor pe scena și se distreaza in rolurile…

Robert De Niro spune ca e „grozav” sa devii tata la 80 de ani: „Vreau sa raman prin preajma cat mai mult”

18:55, 25.01.2024 - Actorul american Robert De Niro a vorbit intr-un nou interviu despre bucuria de a deveni tata, afirmand ca este un lucru „grozav” chiar și la venerabila varsta de 80 de ani, relateaza Reuters.

Horoscopul pentru astazi: Surprize financiare neașteptate pentru unele zodii

08:25, 25.01.2024 - O zi de reflecție și acțiune, prognozeaza astrele pentru astazi. Fiecare semn zodiacal va resimți influențe diferite - Berbecii se vor baza pe instincte, Taurii obțin realizari notabile, iar Gemenii sunt copleșiți de amintiri.

Cuvinte cheie:

prost nervii preajma zodii

Ce parere ai despre aceasta stire?