Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 zodii care nu cred în iubire

Publicat:

Atunci cand ne gandim la iubire, automat in mintea noastra se proiecteaza o persoana draga. Acest sentiment este unic si ne aduce cele mai frumoase trairi. Din pacate insa, exista si zodii care nu se vor putea bucura niciodata de acestea. Fie ca au avut esecuri in dragoste, fie ca nu gasesc un echilibru emotional, unii nativi vor fi lipsiti de noroc la acest capitol.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zodii care nu fac niciodata primul pas pentru iubire. Asteapta sa fie curtate, de ce le este frica

11:55, 22.02.2024 - A fi indragostit este un sentiment foarte frumos. Ne face sa ne simțim increzatori, emoționați, puternici, vulnerabili, speriați, toate in același timp. Astrologii vorbesc, astfel, despre acele zodii care nu fac niciodata primul pas pentru iubire, și care asteapta sa fie curtate.

Doua zodii feminine care au noroc in dragoste și la bani in luna martie. Nativele vor incepe noi povești de iubire și se vor imbogați

20:11, 15.02.2024 - Se spune ca in viața nu poți sa ai și dragoste, și bani, dar se pare ca lucrurile nu stau deloc așa in cazul a doua zodii feminine, care au succes pe ambele planuri in perioada urmatoare. Nativele vor trece, de asemenea, și printr-o schimbare majore și pot sa iși imbunatațeasca viața.

Trei zodii care vor primi bani in loc de iubire in luna februarie

21:20, 31.01.2024 - Luna februarie 2024 promite sa fie o perioada astrologica remarcabila pentru anumite zodii. Luna indragostiților vine cu o mulțime de schimbari in bine pentru trei zodii, care, in sfarșit, vor depași o perioada mai dificila.

Cele 3 zodii care vor avea cele mai decepții in iubire in 2024. Vor suferi cel mai mult

18:41, 28.01.2024 - Intr-un an care a fost marcat de surprize și schimbari de neașteptat, trei zodii se pregatesc sa intampine o perioada de dezamagiri in dragoste, intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat. Astrologii dezvaluie ca aceste zodii vor trece printr-o serie de provocari sentimentale in cursul acestui an,…

Trei zodii care iși vor gasi sufletul pereche de Ziua Indragostiților. Ghinionul in iubire se spulbera și au succes total și pe plan financiar!

13:25, 26.01.2024 - Ghinionul in iubire se spulbera pentru trei nativi ai horoscopului in februarie 2024! Aceste zodii pornesc pe drumul marilor reușite personale, dar și profesionale. Sfantul Valentin le aduce persoana iubita chiar și celor care credeau ca vor ramane singuri pentru totdeauna.In luna februarie, trei zodii…

Doua zodii care se indragostesc in luna februarie. Nativii vor da uitarii trecutul și vor incepe noi povești de iubire

09:00, 15.01.2024 - Luna februarie va fi, de departe, cea mai buna perioada pentru noi relații pentru doua zodii, in special pentru nativii care in trecut au tot fost dezamagiți de persoane cu care au incercat sa fie impreuna. Nativii vor fi pregatiți pentru un nou capitol in viața personala.

Doua zodii cu triplu noroc in luna februarie. Nativii vor avea parte de bani, iubire și succes profesional

20:20, 03.01.2024 - Anul 2024 continua cu vești bune pentru doua zodii din horoscop. Nativii vor avea parte de triplu noroc in luna februarie, atat pe plan financiar, profesional și amoros. Nu vor avea niciun motive de ingrijorare și vor avea parte doar de clipe de vis alaturi de oamenii dragi.

Top 3 zodii care isi vor gasi marea iubire in 2024. Nativii care au noroc in dragoste chiar din ianuarie

10:25, 03.01.2024 - Dragostea plutește in aer pentru unii nativi norocoși, chiar din luna ianuarie. In cazul lor, urmatoarele 12 luni vor aduce emoții și sentimente puternice, dar și dorința de a construi un viitor alaturi de persoana draga. Astrologii au dezvaluit top 3 zodii care isi vor gasi marea iubire in 2024. Un…

Cuvinte cheie:

iubire zodii

Ce parere ai despre aceasta stire?