Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 semne care îți indică faptul că ți s-au făcut farmece. Cu siguranță nu știai!

Publicat:

Cu siguranța și tu ai auzit, cel puțin o data, expresia de „a face farmece”. Pe cat de SF pare, pe atat de adevarata este, așa ca energiile negative pe care alți oameni le transmit asupra noastra sunt cat se poate de reale și ne pot afecta viețile in multe privințe.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

4 semne care indica necesitatea unui control optometric 

11:30, 04.04.2024 - In lumea moderna in care traim, ochii noștri sunt solicitați mai mult decat oricand. Preocuparea pentru sanatatea oculara nu ar trebui neglijata, iar un control optometric regulat este esențial. Daca te confrunți cu probleme precum vedere incețoșata, dureri frecvente de cap sau sensibilitatea crescuta…

BRONȘIOLITA ACUTA Semne care indica necesitatea consultului medical urgent pentru Copii

13:16, 01.04.2024 - Bronșiolita este in general cauzata de Virusul Sincițial Respirator (VSR), care se raspandește prin picaturi de saliva și prin contact direct cu mainile contaminate The post BRONȘIOLITA ACUTA Semne care indica necesitatea consultului medical urgent pentru Copii first appeared on Informatia Zilei .

Semne subtile care indica deficiența de vitamina A și cum sa o corectezi

00:05, 12.03.2024 - Ce este vitamina A?Vitamina A este o vitamina solubila in grasimi, care este prezenta in mod natural in multe alimente. Exista 2 mari surse de vitamina A, și anume:1. Vitamina A preformata (retinol, esteri retinilici)2. Carotenoizii de provitamina A (alfa-carotenul și beta-carotenul), care sunt transformați…

Top 5 semne zodiacale care știu sa iubeasca profund

14:10, 29.02.2024 - Dragostea este un sentiment foarte frumos și profund, care de multe ori te poate face sa muți munții din loc și sa privești lumea cu alți ochi. Cu toate acestea, uneori ni se pare greu sa gasim persoana potrivita pentru noi și de cele mai multe ori ajungem sa ne intrebam daca persoana respectiva chiar…

7 semne ale unei femei cu inima buna

18:20, 24.02.2024 - S-ar putea sa te uiți inapoi la femeile pe care le-ai intalnit și sa te straduiești sa-ți amintești de una care a radiat o bunatate adevarata sau sa te simți nesigur daca ceea ce ai observat a fost autentic sau nu.

Cum sa te simți satul mancand mai puțin. Trucul pe care cu siguranța nu il știai: "Cel mai bun obicei pentru o digestie corecta"

11:50, 18.02.2024 - Consumul anumitor alimente, inclusiv legume bogate in fibre și proteine ​​slabe, poate ajuta sa reduci cantitatea de alimente pe care o consumi și, in același tima, sa te simți satul. Exista insa și un alt truc. Iata ce spune Mihaela Bilic.

„Și crunții dușmani și-ar dori ca Dinamo sa scape, dar...” » Semne de intrebare de la un rival: „Acolo nu se leaga ceva”

21:50, 07.02.2024 - Marin Barbu, 65 de ani, rival de cand lumea și pamantul cu Dinamo, el fiind crescut in curtea Stelei, și-ar dori ca roș-albii sa evite, cumva, cea de-a doua retrogradare in liga secunda. „Magiun” are dubii, insa, in privința modului in care clubul e pastorit de la varf.  Versiunea 2024 a lui Dinamo…


Ce parere ai despre aceasta stire?