Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

2021 ar putea fi ultimul an în țările din Europa își schimbă ora

Publicat:

2021 ar putea fi ultimul an in care se schimba ora in țarile membre ale . Reprezentanții statelor vor trebui sa decida daca vor sa adopte ora de vara sau ora de iarnaComitetul de Turism si Transporturi al UE propune oprirea schimbarii sezoniere a orei, ceea ce nu ar modifica dreptul statelor membre ale de a decide cu privire la ora lor standard. Singura condiție este sa nu afecteze piața unica. Citește online gratuit numarul de septembrie al revistei Unica Țarile care decid sa pastreze definitiv ora de vara, vor face ultima schimbare a ceasului in ultima duminica…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

Cat va mai dura tranziția ora de vara – ora de iarna? Parlamentul European a votat pentru renunțare, dar statele UE nu sunt de acord

13:00, 31.03.2024 - Dupa trecerea la ora de vara azi-noapte, ultima duminica din martie este cea mai scurta zi din an, cu 23 de ore. Schimbarea orei, care pentru mulți dintre noi reprezinta o problema, a fost  dezbatuta la nivelul Uniunii Europene. Chiar Parlamentul European a votat in favoarea renunțarii la acest sistem,…

Acord intre statele membre UE asupra legii lucratorilor unor platforme ca Uber sau livratori de mancare la domiciliu. Statele urmeaza cum sa-i califice pe lucratori. Uber cere legi nationale

19:56, 11.03.2024 - ”Conditii mai bune de munca pentru livratorii de mancare la domiciliu!”, anunta presedintia belgiana. Ministrii Muncii din UE au aprobat acest text de compromis al unei directive referitoare la muncitorii platformelor. Acest text imbunatateste drepturile si conditiile unui numar de peste 28,5 milioane…

UE se pregatește de razboi? Totul sta scris in manifestul PPE semnat la București

17:20, 06.03.2024 - Manifestul PPE de la București vorbește clar despre planul de inarmare a Uniunii Europene, mai ales dupa ce Donald Trump a lasat sa se ințeleaga ca nu toate statele NATO sunt, de fapt, aparate. UE se pregatește de razboi? Cel puțin așa se ințelege din manifestul pe care liderii PPE il vor adopta la…

Parlamentul European adopta o lege pentru restaurarea a 20% din terenul și marea UE

17:35, 27.02.2024 - Parlamentul European a adoptat o lege privind restaurarea naturii, care impune statelor membre ale Uniunii Europene sa restaureze cel puțin 20% din terenul și marea UE pana in 2030 și toate ecosistemele aflate in nevoie de restaurare pana in 2050. Legea a fost agreata cu statele membre și are ca scop…

Ajuns la jumatatea perioadei de aplicare, Mecanismul de redresare si rezilienta produce efecte concrete in intreaga UE prin reforme si investitii ambitioase

18:55, 21.02.2024 - Mecanismul a fost, de asemenea, vital pentru abordarea provocarilor urgente, cum ar fi impactul in lant al razboiului de agresiune al Rusiei impotriva Ucrainei, arata comunicatul de presa al Executivului european. In planurile lor de redresare si rezilienta, statele membre au conceput reforme si investitii:…

Valentin Fagarasian, deputat PNL diaspora: Economia UE trebuie sa produca mai mult „made in EU” si sa relaxeze calendarul privind obiectivele ecologice

11:01, 16.02.2024 - Deputatul PNL de diaspora, Valentin Fagarașian , originar din Codlea, afirma ca economia UE trebuie sa produca mai mult „made in EU” si sa relaxeze calendarul privind obiectivele ecologice. Deputatul PNL de diaspora , Valentin Fagarasian, a declarat intr-un discurs sustinut marti, 13 februarie, in Parlamentul…

Decizie de ultim moment de la Bruxelles. Ce se intampla cu fermierii care-și lasa terenurile in parloaga

14:55, 13.02.2024 - Fermierii din Europa, inclusiv din Romania, au desfașurat acțiuni de protest, solicitand inclusiv scutirea acesta de la normele privind terenurile lasate in parloaga.Astfel, in loc sa pastreze terenurile lasate in parloaga sau sa pastreze elemente neproductive pe 4% din terenul lor arabil, fermierii…


Ce parere ai despre aceasta stire?